Hoe u in juni 2500 Microsoft Points-beloning kunt claimen op Xbox – Gids

Die tijd is weer gekomen! We vinden het Microsoft Rewards-programma hier bij Pure Xbox erg leuk, waarmee je speurtochten kunt voltooien om inwisselbare punten te verdienen die kunnen worden besteed aan cadeaubonnen, donaties en meer.

De uitdaging van de maandelijkse beloningsronde voor juni 2021 is net begonnen en door vóór 15 juni aan een aantal eenvoudige vereisten te voldoen, kunt u uw rekeningsaldo met nog eens 2.500 punten verhogen (ongeveer £ 2 / $ 2).

U vindt deze ponskaart in een map Microsoft Rewards-console-appHier is wat je moet doen:

  • Voltooi de Bing-zoekopdracht in vijf afzonderlijke dagen
  • Voltooi 3 dagelijkse groepen
  • Verdien 3 Xbox One / Series X / Series S-gamesprestaties.
  • Voltooi een wekelijkse verzameling op Xbox One / Series X / Series S.
  • Voltooi de test met maximaal 50 extra punten

tevens de Webversie van Microsoft Rewards Het verlaat momenteel het Bonus 150 punten Om een ​​zeer eenvoudige “sport” -ponskaart te voltooien, kunt u Krijg 1000 punten Om te doneren via een ponskaart voor Special Olympics op Xbox, en 500 punten Het wordt uitgereikt voor een Pride Month voor het voltooien van een prestatie in Versnellingen 5.

Als Microsoft Rewards nieuw voor je is, zijn dit slechts het topje van de ijsberg als het gaat om het verdienen van punten – je kunt ook elke dag honderden verdienen door Bing-zoekopdrachten op pc en mobiel uit te voeren, prestaties te behalen in Xbox-games, wekelijkse schatten te vinden, specifieke games vooraf bestellen, en nog veel meer. Bekijk onze gids!

Hoe gaat het met Microsoft Rewards? Laat het ons weten in de comments.

READ  Xbox Game Pass plaagt 'lowkey' samenwerking met Disney Plus
Written By
More from Vanessa Hale

Games with Gold Nieuws van november 2020 en verrassingsupdate voor gratis proefversie van Xbox Live-games | Gamen | Vermaak

Microsoft zal deze week zijn volledige Games with Gold-plannen voor november aankondigen,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *