Met Netflix kunt u uw aanbevelingen automatisch downloaden met For You Downloads

Nadat Netflix al met Smart Downloads kwam, waarmee je automatisch de volgende aflevering van de serie die je aan het kijken bent kunt downloaden, komt de streamingdienst nu met Downloads voor jou. Deze service garandeert dat de nieuwe series die Netflix aanbeveelt automatisch downloaden. Het downloaden van de serie is niet alleen voor jou, maar je kunt ook automatisch aanbevolen films downloaden, zodat je ze offline kunt bekijken.

Netflix probeert het voor abonnees die een Android-apparaat gebruiken zo gemakkelijk mogelijk te maken. De dienst is momenteel alleen beschikbaar voor die gebruikers, en mensen met een iOS-smartphone of -tablet moeten nog even wachten. Wanneer de downloads voor jou naar iOS komen, ben je nog onbekend.

Downloads voor u in twee stappen

Downloads voor u kunnen in twee stappen op uw Android-apparaat worden geactiveerd. Als je Netflix open hebt staan, ga dan naar het tabblad Downloads, waar je daadwerkelijk een serviceknop ziet. Als u op deze knop klikt, start de service onmiddellijk. Vervolgens kunt u precies kiezen hoeveel inhoud u wilt downloaden. U kunt kiezen uit 1 GB, 3 GB of 5 GB. Hoe meer ruimte het voor u aan downloads toewijst, hoe meer aanbevelingen Netflix u zal doen.

Wat vind je van de nieuwe Netflix-service? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

READ  Gebruik je nog steeds WhatsApp? Dit zijn mogelijke alternatieven
More from Madison Garrett

Bouw nu geen high-end gaming-pc

Het zijn de beste tijden; het zijn de ergste tijden. . ....
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *