Met SwiftKey Keyboard kun je nu je takenlijst maken en beheren

De nieuwste update van SwiftKey Keyboard brengt een handige functie naar de toetsenbord-app. Vanaf nu kun je met de app taken rechtstreeks vanaf het toetsenbord opslaan en beheren, zonder naar een andere app te hoeven overschakelen.

SwiftKey met taakintegratie

SwiftKey-gebruikers kunnen een nieuwe update downloaden die een handige nieuwe functie toevoegt. Met de nieuwe versie is het mogelijk om je taken te beheren, dankzij de integratie van Microsoft To-Do. Deze taken kunnen vervolgens weer worden gesynchroniseerd met uw Microsoft-account. U moet ook zijn aangemeld met een Microsoft-account om deze functie te gebruiken. Voorheen was de functionaliteit al beschikbaar in de bètaversie, dus nu is het voor iedereen beschikbaar.

Vanuit de balk met opties, de zogenaamde werkbalk, die je boven het toetsenbord uit kunt vouwen, zie je het vinkje voor de applicatie Taken. Vanaf hier kunt u direct uw taken beheren als u bent ingelogd. Je kunt ook schakelen tussen menu’s en optioneel naar de To Do-app gaan om taken te bekijken. U kunt ook een suggestie instellen om een ​​taak te maken van de meest recent gekopieerde tekst.

De SwiftKey-update is via onderstaande knop te downloaden uit de Google Play Store.

Microsoft SwiftKey-toetsenbord
Microsoft SwiftKey-toetsenbord

READ  'Nederlanders vinden illegaal downloaden acceptabel als er geen alternatief is' - IT Pro - News
More from Madison Garrett

Infosequre lanceert spannende VR-game om het cyberbewustzijn onder medewerkers te vergroten

Infosequre kondigt vandaag een nieuwe virtual reality-ervaring aan. De ‘virtual escape room’...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *