Met Xbox Game Pass kunnen gebruikers aankomende games vooraf installeren met de Xbox-update van november 2020

Microsoft neemt Xbox mee naar een wereld die verder gaat dan alleen gaminghardware, maar de volledige overgang is nog enige tijd in de toekomst. (Afbeelding: Xbox Newsroom)

De Xbox Series X en Series S zijn op 10 november in India gelanceerd en kosten respectievelijk Rs 49.990 en Rs 34.990.

  • News18.com
  • Laatst bijgewerkt: 01 december 2020, 15:07 uur IS
  • VOLG ONS OP:

Microsoft heeft een nieuwe Xbox-firmware-update aangekondigd die verschillende nieuwe functies naar Xbox-consoles brengt, waaronder een functie waarmee Xbox Game Pass-leden aankomende games vooraf op hun Xbox kunnen laden. De update van november 2020, die maandag is aangekondigd, komt uit voor Xbox One, Xbox Series X en de Xbox Series S-condoles. Met de nieuwe functie kunnen gebruikers aankomende Xbox Game Pass-titels vooraf installeren vanuit een nieuwe sectie ‘Binnenkort beschikbaar’ op de console of in de Xbox-app voor Android en iOS.

Microsoft zei tijdens de aankondiging dat niet alle games pre-load ondersteunen, maar gebruikers kunnen ze nog steeds in de wachtrij plaatsen om te downloaden zodra ze beschikbaar zijn via de app. Afgezien hiervan zijn de meeste functies in de update van november 2020 voor Xbox-consoles gerelateerd aan de nieuwe generatie consoles, de Xbox Series X en Xbox Series S.De update biedt zes nieuwe dynamische achtergrondkeuzes voor de Xbox Series X | S, met sommigen van hen zijn een eerbetoon aan eerdere generaties Xbox. De nieuwe update laat gebruikers ook zien welke games de Auto HDR-functie van de nieuwe Xbox-consoles gebruiken, die kan worden bekeken door de Xbox-gids te openen door op de Xbox-knop op je controller te drukken terwijl de game wordt uitgevoerd. Verder geeft de update van november 2020 gebruikers ook de mogelijkheid om familieleden toe te voegen aan hun Xbox-consoles tijdens de installatie.

Microsoft lanceerde vorige maand zijn nieuwe Xbox Series S- en Xbox Series X-consoles. De volgende generatie consoles van het bedrijf kwam als een directe concurrent van de PlayStation 5. De Xbox Series X en Series S werden op 10 november in India gelanceerd en kosten respectievelijk Rs 49.990 en Rs 34.990.

READ  We waren hier voor altijd aangekondigd voor Xbox Series X | S, PS5 en pc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *