Update Black Ops Cold War 30 november: XP-fixes

Een aantal Call of Duty: Black Ops Cold War-spelers melden problemen met hitdetectie in het spel beweren dat hun kogels niet correct verbinding maken met vijanden.

Hitdetectie in elke videogame is een cruciaal onderdeel van de kernervaring van de speler. In Call of Duty bepaalt vaak een enkele opname het verschil tussen leven en dood, wat resulteert in spannende gevechtsscenario’s tijdens de multiplayer-ervaring.

Als alles perfect gaat met de spelerverbinding, serverstabiliteit en hitboxen, voelt Call of Duty aan als een gestaag vloeiende, responsieve first-person-shooter. Helaas hebben spelers in de nieuwste aflevering, Black Ops Cold War, problemen gemeld met hitregistratie in multiplayer, meestal in de grote Fireteam-modus voor 40 spelers.

U kunt dergelijke voorbeelden hieronder zien, te beginnen met een bericht per gebruiker ProBoocester op Reddit.

Zoals je in de clip kunt zien, schiet de speler op zijn naar voren liggende doelwit en mist hij schoten. Dit is in de Fireteam-spelmodus, dus het kan heel goed worden gedesynchroniseerd, waar de server denkt dat hij ergens anders schiet, of het vijandelijke spelersmodel is anders gepositioneerd dan de server.

Het lijkt erop dat gevallen van het probleem specifiek zijn voor de Fireteam-gamemodus, die met een lagere tikfrequentie werkt dan normale multiplayer-wedstrijden.

De tikfrequentie is niet noodzakelijk gelijk aan de framesnelheid, maar het is een goede vuistregel dat servers vernieuwen op 60 Hz. Grotere modi kunnen wegkomen met 30Hz.

In de onderstaande video kun je een ander exemplaar zien waar Reddit-gebruiker wyld3knfr komt een vergelijkbare ervaring tegen op een AFK-speler.

Net als bij de eerste clip, grijpt deze speler de AFK-vijand aan en worden er geen schoten gemaakt, waardoor de andere speler de kans krijgt om op hem te reageren. De clip valt kort voor het einde van de verloving, maar gezien zijn gebrek aan munitie, is het misschien veilig om te zeggen dat hij daarna stierf.

Hoewel Fireteam de slechtste modus lijkt te zijn voor problemen met hitdetectie, is multiplayer niet helemaal vrijgesteld. Hier zijn enkele voorbeelden van Reddit-gebruiker maan403.

Met name met multiplayer missen spelers soms duidelijk schoten en zijn er andere factoren die moeten worden meegenomen, zoals de snelheid van de kogel, maar voor sommige van deze clips schiet de maan spelers zonder enige feedback.

Hopelijk worden deze problemen snel verholpen. Piekspelersaantallen voor videogames vallen altijd binnen de eerste maand na lancering, dus de meeste connectiviteitsproblemen zullen natuurlijk optreden tijdens de eerste piek.

READ  Hoe voetballers van middelbare scholen in de hele staat reageerden op de terugkeer van het spel
More from Madison Garrett

op deze manier kunt u het uiterlijk volledig aanpassen

Android-smartphone in je eigen stijl: zo kun je het uiterlijk volledig aanpassen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *