Meta Quest 3 is eindelijk beschikbaar voor pre-order

Meta Quest 3 is eindelijk beschikbaar voor pre-order

Meta heeft onthuld dat pre-orders beschikbaar zijn voor de nieuwste reeks vlaggenschip Quest VR-headsets Meta-zoektocht 3. Aangekondigd tijdens Meta Connect 2023, een jaarlijkse hardware-showcase, zal de Meta Quest 3, naast een hele reeks andere producten, Meta’s krachtigste VR-headset tot nu toe zijn.

Nu de releasedatum van Meta Quest Pro dichterbij is dan ooit, heeft Meta een diepgaande kijk gegeven op wat we kunnen verwachten, en wat zou kunnen zijn, een van de beste virtual reality-headsets die er zijn. Een stapje hoger dan zijn voorganger, de Meta Quest 3 is uitgerust met de Snapdragon XR2 Gen 2-chipset, die is ontwikkeld in samenwerking met Qualcomm Technologies. Deze chip, die zijn debuut maakt in een VR-headset, verlengt de laadtijden, zodat je meer tijd kunt besteden aan spelen en minder aan wachten.

Visuals zijn misschien wel een van de belangrijkste aspecten van elke VR-headset, omdat ze een meeslepende ervaring kunnen maken of breken. Meta Quest 3 richt zich hierop door ‘oneindige weergave’ op 4K+ toe te voegen, wat de resolutie met maar liefst 30% helpt verbeteren ten opzichte van zijn voorganger. Met een resolutie van 25 pixels per graad en 1218 pixels per inch zijn de beelden van de Meta Quest 3 een stapje hoger dan wat we tot nu toe in de Meta Quest-reeks hebben gezien.

Het formaat van de Meta Quest 3 is ook afgezwakt, in een poging de headset comfortabeler te maken voor een breed scala aan spelerskapsels en gezichtsvormen. Er is ook een verstelbare riem, zodat je de Meta Quest 3 naar wens kunt aanpassen en comfortabel genoeg kunt plaatsen voor de uren die je besteedt aan het spelen van de nieuwste VR-games. Audio is ook niet weggelaten, met de toevoeging van een nieuw niveau van ruimtelijke audio, waardoor het geluidsbereik met 40% wordt vergroot ten opzichte van Meta Quest 2, om meeslepende game-ervaringen naar een hoger niveau te tillen.

READ  Minecraft Streamers: strijd voor $ 30.000 in Game Pass met pc-games met Boom TV

Als je je meeslepende horizon wilt verbreden, heb je geluk, want Meta Quest 3 kan nu worden gereserveerd vanaf: Meta-winkelpui. Prijzen beginnen bij $ 499,99 / £ 479,99 voor de 128 GB-versie, maar als je liever meer opslagruimte hebt, is het 512 GB-model beschikbaar voor $ 649,99 / £ 619,99. Als dat nog niet genoeg is, krijgt u bij het vooraf bestellen van het 512 GB-model een gratis proefperiode van 6 maanden van Meta Quest+, en een gratis code voor de game, Asgard’s Wrath 2, zal beschikbaar zijn wanneer u een van de versies van de VR-headset vooraf bestelt. .

Als je nog niet bent ondergedompeld in de wereld van VR, bekijk dan onze beste VR-gaminggids om te zien wat we aanbevelen als je een headset toevoegt aan je pc-gamingconfiguratie. Hoewel we niet precies weten welke games volledig compatibel zullen zijn met de nieuwste Meta-headsets, kunnen de beste Meta Quest 2-games je een idee geven van de game-ervaringen die je op deze gloednieuwe headset kunt verwachten.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *