Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1: Plaats van pre-order

Metal Gear Solid: Master Collection Vol.  1: Plaats van pre-order

Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 Het sluipt op 24 oktober naar PlayStation 5, Xbox, Nintendo Switch en Windows-pc via Steam. Master collectie verzamelt eerst Kalk vast mineraal voor PS1, PS2-vervolg, Zonen van de vrijheid En eet slangen, Naast het origineel metalen tandwielEn Metal Gear: Snake’s Revenge En Metal Gear 2: vaste slang.

$ 59,99 Master collectie Deze is digitaal te bestellen bij Speel stationX Box Nintendoof stoom. Als je een fysieke release voor PlayStation, Xbox of Switch wilt, kun je deze reserveren via Jim StopEn AmazoneEn DoelEn beste koop.

Meegeleverde versies van Metal Gear Solid 2: Zonen van de vrijheid En Ik eet slangen zijn de HD Collection-versies die voor het eerst verschenen op PlayStation 3, Xbox 360 en PS Vita. Je krijgt ook de originele MSX-uitgaven metalen tandwiel En Metal Gear 2: vaste slang Samen met de NES-versie van het origineel en Slang wraak. Voor het geval je het nog niet wist, een globale parafrase van Ik eet slangen Werkt bij Konami

Hier is elke game inbegrepen Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1:

  • metalen tandwiel (inclusief MSX- en NES-versies)
  • Metal Gear: Snake’s Revenge (NES-versie)
  • Metal Gear 2: vaste slang (MSX-versie)
  • Kalk vast mineraal (incl VR-missies)
  • Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty (HD Collection-versie)
  • Metal Gear Solid 3: Slangeneter (HD Collection-versie)

de Master collectie Het is ook verpakt met een enorme lijst met digitale extra’s, waaronder digitale schermen voor elke titel, archieven vol ontwerpdocumenten, paaseieren, tips en personageprofielen. Je krijgt ook toegang tot de digitale soundtrack van Kalk vast mineraalevenals digitale graphic novels voor Kalk vast mineraalEn Zonen van de vrijheid.

Hoewel retailers geen exclusieve pre-orderbonussen aanbieden, kun je door fysieke of digitale versies van de game voor elk platform vooraf te bestellen drie exclusieve digitale tracks ontvangen die zijn opgenomen voor Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1.

Hoewel alle avonturen van Solid Snake beschikbaar zijn op PlayStation (en slechts enkele op Xbox), is de Mastercollectie Vol. 1 Dit is de eerste keer dat veel van deze titels beschikbaar zijn voor Nintendo Switch en pc.

Lees verder

READ  Indiana Jones is een spel afkomstig van Bethesda en Lucasfilm Games

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *