Counter-Strike 2-update brengt kaarten terug, zou een aanstaande release kunnen betekenen

Counter-Strike 2-update brengt kaarten terug, zou een aanstaande release kunnen betekenen

Tegenaanval 2 Het is er nog niet, althans niet volledig, maar de komende FPS heeft fans over de hele wereld enthousiast gemaakt. Valve hield de hype gaande met beperkte speltests, maar veel gamers hebben gewacht op nieuws over een open bèta of vroege toegang. Het team achter Steam heeft hard gewerkt om Counter-Strike 2 te verbeteren met updates voor de beperkte tests, en het lijkt erop dat de nieuwste release een soort CS2-release aan de horizon zou kunnen betekenen.

Het is geen geheim dat veel spelers zijn weggelaten uit de beperkte tests van CS2, waar slechts een select aantal de kans kreeg om vroege builds van de game te bekijken. De nieuwste beperkte bèta-update zou goed nieuws kunnen brengen, aangezien elke oude kaart die eerder in gesloten bèta werd verzonden, terugkeert. Als je een van de weinige gelukkigen bent die nu Counter-Strike speelt, kun je op elke map springen in zowel de casual als de deathmatch-modus.

Dit brengt me bij de volgende belangrijke wijziging met deze beperkte bèta-update, namelijk het toevoegen van elke afzonderlijke gamemodus die eerder in de gesloten tak van CS2 werd geleverd, weer in offline spelen. Met al deze functies die verrassend terugkeren voor hun aankomende FPS-game, vermoed ik dat Valve binnenkort een open bèta of een belangrijke datum zal aankondigen. Dit is echter pure speculatie van mijn kant en het is hoe dan ook een geweldige beperkte testpatch.

Counter-Strike 2 patch-opmerkingen – donderdag 17 augustus 2023

Hoewel de update vandaag erg kort is, is hij erg belangrijk. U kunt het volledige bekijken Counter-Strike 2 patch-opmerkingen Voor een meer diepgaande blik op beperkte testwijzigingen rechtstreeks vanaf Valve stoom. Hopelijk wordt dit een openingsbèta met toegang tot alle potentiële spelers of zelfs een soort vroege toegangsrelease.

READ  De uitgever van Sinking City verdedigt zijn beslissing om een ​​"geremasterde" versie van het spel op Steam te zetten

kaarten

  • Alle kaarten die eerder in de beperkte test zijn verzonden, zijn beschikbaar in casual en deathmatch matchmaking
  • Alle kaarten en spelmodi die eerder in beperkte tests zijn verzonden, zijn beschikbaar voor offline spelen

Toneelstuk

  • Gedropte bommen zinken niet meer in het water
  • Herwerkt kogelpenetratiesysteem
  • Overname door bot is ingeschakeld waar van toepassing

Terwijl je wacht om jezelf in de langverwachte FPS te krijgen, lees je alle Counter-Strike 2-kaarten die we tot nu toe kennen. Je kunt ook door enkele van deze andere geweldige multiplayer-spellen bladeren om met een paar van je vrienden te spelen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *