Metroid Dread kan al in 4k worden gespeeld op emulators

Samus in haar machtige wapenrusting neemt een superheldenlandingspositie in.

schermafbeelding: nintendo

Hé, heel snel: als je een van de Advocaat of Nintendo-medewerkerNet als… lees dit niet. Het was een domme fout. Negeer deze blog. je mag nu gaan. Nou, iedereen…

Metroid-dread Het werd officieel uitgebracht op 8 oktober, maar een paar dagen daarvoor werden er exemplaren in het wild uitgebracht. Zelfs na zo’n korte tijd is de game nu volledig speelbaar in 4K op verschillende Nintendo Switch-emulators.

Gisteren uitgebracht en ontwikkeld door MercurysNSzij heeft, Metroid-dread Het is de langverwachte 2D-comeback van metroid Serie. Je kunt onze volledige recensie hier lezen, maar het korte antwoord: het is een solide spel met een aantal mooie beelden en verrassend uitdagende eindbaasgevechten. Het is een exclusieve switch, zoals je zou verwachten. Maar alles wat je nodig hebt is een Switch-emulator en een behoorlijk krachtige pc, en je kunt spelen angst nu op uw computer. En ze ziet er geweldig uit.

Via de populaire open source Yuzu-emulatorNu kun je spelen angst Met aangepaste bedieningselementen en onbeperkte FPS-instellingen. Sommige spelers meldden kleine problemen met filmscènes en zwarte schermen, maar volgens Yuzu-ontwikkelaars is dit opgelost door te updaten naar de nieuwste versie van de gratis emulator.

Een andere populaire Switch-emulator, Ryujinx, is in staat om het spel met vergelijkbare hoge framesnelheden uit te voeren, maar het kan het ook met een veel hogere 4K-resolutie uitvoeren. Vergeleken met de originele 720/900p-resolutie die beschikbaar is op de Switch in draagbare of tv-modus, is dat een enorme toename. De kunststijl en visuals schitteren echt in 4K.

Het is natuurlijk mogelijk dat bepaalde delen van het spel slechter presteren op bepaalde computers, en afhankelijk van de specificaties van de computer en de software-instellingen, angst Door emulatie kan het een totale breedte zijn. Maar het lijkt erop dat het er voor de meeste mensen met redelijk krachtige GPU’s redelijk goed uitziet.

Als je de rest wilt spelen metroid franchise en u wilt geen grote bedragen uitgeven aan oude gameconsoles en games, Je beste gok is ook simulatie. Zoals vaak het geval isNintendo (zoals de meeste game-uitgevers) is er erg slecht in om de toegang tot hun vorige games weg te houden van de weinige grote verkopers. We danken God voor hackers, emulators, deposanten en hackers.

READ  PlayStation 5 Plus met gratis games en extra's [video]
Written By
More from Aubrey Mason
Laatste nieuws van over de hele wereld
Gouverneur Greg Abbott spreekt met de media tijdens een bezoek aan een...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *