Metroid Prime wordt opnieuw ontworpen als een 2D Metroidvania

De Metroid Prime-serie is geweldig, maar er is gewoon iets met de klassieke 2D-verkenning dat FPS-games missen. Mijn denkrichting is geïntegreerd in Prime 2D– Helemaal gratis fangame-spel dat Metroid Prime in een modern roguelike-spel verandert.

De eerste demo werd op de forums van het team gepost, oorspronkelijk in de vorm van een April Fools ‘grap, voordat het werd omgevormd tot het echte werk. Je kunt verschillende locaties bezoeken, van Tallon Overworld tot Chozo-ruïnes, de Temple of Artifact, en genieten van de sfeer van prachtige pixelart-jungles en verbluffend dorre landschappen. Als er niets anders is, heeft ontwikkelaar Team SCU een sterk vermogen om de minderjarige aliens aan te voelen waarvoor de serie bekend is.

De bedieningselementen zijn even wennen, omdat er geen tutorial of manier is om ze weer te geven, maar de algemene toetsen zijn als volgt: A / D – naar links / rechts bewegen, S – hurken, Q – masker wissen, afstand – springen, muis om te richten, klik met de linkermuisknop en klik met de rechtermuisknop op Scannen. Twee keer op S drukken, draait de bal, en dat is het zo ongeveer. Schieten en richten gebruiken volgens de volledige rotatie Metroid-database-Als je speelt en finisht, is er iets buiten de aftiteling.

Dit is de praktische presentatie:

Prime 2D is een andere show in een groeiende parade van demakes, van Bloodborne als Zelda tot Deadly Premonition on the Game Boy. Als je meer wilt in een genre dat losjes verwant is, hebben we de beste soul-achtige games en de beste space-games.

READ  Het 17-bits VR-survivalspel, Song in the Smoke, ziet er levendig uit

Written By
More from Max Mcgee

Pacifist bereikt de levelcap van World Of Warcraft: Shadowlands door te tuinieren

World of WarcraftHet beste verhaal gaat niet over oude goden, banshee-koninginnen of...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *