Icarus, de maker van DayZ, zet de toon met een nieuwe live-action trailer

Er zijn nu tientallen survivalgames, maar DayZ ziet er nog steeds uit als bliksem in een fles. Geen enkele wedstrijd voor of na had zo goed werk geleverd door spanning tussen spelers te creëren, omdat het af en toe kijken naar iemand anders vol mogelijkheden en bedreigingen leek te zijn.

Alleen al om deze reden ben ik erin geïnteresseerd Icarus, Sci-Fi survivalgame van RocketWerkz en Dean Hall, ontwerper van DayZ. De documentaire van acht minuten gaf me geen tweede reden.

Het is natuurlijk goed geproduceerd, maar in de traditie maakt het me niet zoveel uit als het spel draait om het slaan van bomen en het schieten van beren.

Hopelijk zijn er binnenkort meer redenen voor interesse, aangezien deze video gedeeltelijk tot de opwinding wordt vrijgegeven Twitch-stream Van gameplaybeelden volgt op donderdag 8 april om 17.00 uur PST / 20.00 uur EST / 01.00 uur GMT.

Wat tot nu toe bekend is, is dat Icarus een overlevingsspel van speler naar omgeving is voor maximaal acht spelers, waarin je een gedeeltelijk gerepareerde buitenaardse planeet verkent, middelen verzamelt en items maakt, voordat je weer ontsnapt via een dropship-schip met samengevoegde fortuinen.

“De geweldige overlevingsgame-ervaring moet de spanning, angst en emotie bieden van mensen die extreme moeilijkheden overwinnen in extreme omstandigheden”, zei Dean Hall in dit persbericht en plakte dit citaat. “Een mislukt rehabilitatiescenario stelt ons in staat om de vertrouwde elementen te mixen die resoneren met de vreemde en verontrustende elementen.” Sla gewone bomen, schiet vreemde beren, ik heb je gevangen

READ  Outriders beta releasedatum, starttijd, platforms en bestandsgrootte
Written By
More from Aubrey Mason

Tijdcapsule die 2000 voet onder de Ram-tempel in Ayodhya moet worden gehouden

PM Modi is gepland om op 5 augustus de eerste steen van...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *