Mets ‘Jeff McNeil vreesde het ergste na een’ enge ‘crash tegen de muur

Mets 'Jeff McNeil vreesde het ergste na een' enge 'crash tegen de muur

Jeff McNeil was bang dat hij meer had opgelopen dan een kneuzing aan zijn linkerknie toen hij tegen de omheining van het linkerveld crashte en een loopbesparende vangbal maakte van een Asdrubal Cabrera-bal om de eerste inning van de overwinning van donderdag op de Nationals bij Citi af te sluiten. Veld.

Hij speelde niet in de 6-5 nederlaag van de Mets tegen de Phillies op vrijdagavond in Philadelphia, maar wordt als van dag tot dag beschouwd.

“Zodra ik de muur raakte, was mijn knie een beetje gevoelloos en voelde het raar aan”, zei McNeil voorafgaand aan de wedstrijd van vrijdag. ‘Ik dacht dat het veel erger was. Toen ik opstond, voelde het niet alsof mijn knie te stabiel was. Dat was zo eng. “

Hij werd van het veld afgevoerd, maar McNeil en de Mets kregen goed nieuws toen een MRI-onderzoek en een röntgenfoto alleen de kneuzing lieten zien.

Vrijdag zei hij dat de knie “veel beter was, hoewel nog steeds pijnlijk.

“Ik ben behoorlijk optimistisch over hoe het voelt,” zei McNeil.

Jeff McNeil wordt van het veld afgevoerd nadat hij tijdens de wedstrijd van donderdag tegen de Nationals tegen de muur crashte.
Jeff McNeil wordt van het veld afgevoerd nadat hij tijdens de wedstrijd van donderdag tegen de Nationals tegen de muur crashte.NY Post: Charles Wenzelberg

Dom Smith startte vrijdag links, met Brandon Nimmo in het midden en Michael Conforto in rechts.

Ondanks de aanvankelijke bezorgdheid zei McNeil dat hij niet van plan is zijn speelstijl af te zwakken, wat soms kan leiden tot blessures zoals die hij donderdag opliep.

“Ik ga dat blijven doen,” zei McNeil over zijn agressiviteit. “Dat is wie ik ben. Ik speel het spel hard. Ik speel het spel op de juiste manier. Dus als er een bal is die ik in de muur moet vangen, dan doe ik het. [On Thursday], het scheelde een paar runs. Ik ga nooit veranderen. Dat is wie ik ben als speler en het is gewoon wie ik ga zijn. “

READ  Jimmy Lai, mediamagnaat uit Hong Kong, gearresteerd op grond van nieuwe nationale veiligheidswet

En dat is prima met manager Luis Rojas.

‘Hij speelt altijd zo hard,’ zei Rojas. “Onlangs dook hij naar een binnenkomende bal en offerde hij zijn hele lichaam op om de bal eruit te krijgen. Dat is hoe hij speelt. Soms zie ik hem heel hard stampen op het eerste honk en de tas raken en ik dacht ‘oh’, maar zo speelt hij. Het is moeilijk om de agressiviteit van de man weg te nemen [and] om op veilig te spelen. Hij zou zelfs gewond kunnen raken door dat te doen … Ik ben gewoon blij dat er niets ernstigers in zit. “

Dat omvat een hoofdblessure, waarvan McNeil zei dat trainers ook bang waren toen ze hem voor het eerst gingen zien na het stuk.

“Ik was in staat om mijn handen op te steken en mijn gezicht en hoofd te beschermen,” zei McNeil. “Mijn nek deed een beetje pijn [Thursday] nacht.


David Peterson voelde zich volgens Rojas “goed”, een dag nadat hij op 74 plaatsen was verwijderd met vermoeidheid van de armen. Maar de Mets zullen tot de volgende gooisessie van de linkshandige zaterdag geen beter idee hebben of hij met complicaties wordt geconfronteerd.


Nadat Luis Guillorme een honkslag sloeg met één uit in de 1e8 – zijn derde treffer van de avond – werd hij vervangen door pinch runner Billy Hamilton. De snelle Hamilton veegde prompt naar de tweede plaats, maar toen de bal op het tweede honk wegdribbelde van Jean Segura, nam Hamilton een slecht doordachte beslissing om te proberen door te gaan naar de derde plaats. Didi Gregorius sloeg op de bal en maakte een sterke off-balance worp naar derde om Hamilton voor de tweede nul te krijgen. Amed Rosario snoof toen om de inning af te sluiten.

READ  Twee nieuwe spellen krijgen een leeftijdsclassificatie

“Hij was behoorlijk boos op zichzelf toen hij terugkwam in de dug-out, ” zei Rojas. “Hij was overdreven agressief in het spel. … Ik weet niet of hij dacht dat de bal verder weg was. “


Amed Rosario keerde bij korte stop terug naar de basisopstelling na drie dagen buitenspel gezet te zijn door een maagblessure. Andres Gimenez, die tijdens Rosario’s afwezigheid shortstop speelde, begon op het derde honk om JD Davis een vrije dag te geven. Rojas overwoog in de negende de pinch-hitting Davis voor Wilson Ramos. Ramos sloeg een grounder.

“We vertrouwen [Ramos] in die slagbeurt, ‘zei Rojas.


Drew Smith kreeg een optie naar de alternatieve trainingslocatie van de Mets om roosterruimte vrij te maken voor Cano.

Written By
More from Aubrey Mason

Waakhondgroepen willen dat Cuomo’s COVID-19-noodmacht verdwenen is

ALBANY – Tijd om het gordijn te sluiten. Goede waakhonden van de...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *