Raghava Lawrence bidt voor het snelle herstel van SP Balasubrahmanyam, deelt foto’s van SPB die voedsel voor wezen serveert

SP Balasubrahmanyam

Raghava Lawrence heeft, net als honderden beroemdheden, gebeden voor het snelle herstel van SP Balasubrahmanyam, die in het ziekenhuis wordt opgenomen nadat hij Covid-19 positief heeft getest. Het veelzijdige talent is door de herinnering gegaan om te herinneren aan het bezoek van de legendarische zanger aan zijn weeshuis.

SP Balasubrahmanyam in het weeshuis van Raghava Lawrence.Raghava Lawrence Facebook

Raghava’s bericht
Lawrence heeft een paar foto’s gedeeld van het bezoek van SPB en hoe hij eten serveerde voor de kinderen. Hij postte: “Ik ben er sterk van overtuigd dat SPB meneer zal herstellen van Covid en snel terug zal komen. Hij is zowel een geweldige zanger als een geweldig mens. Hij kwam 7 jaar geleden tot mijn vertrouwen en serveerde met zijn eigen handen eten voor mijn kinderen. Zijn service en goed hart zullen hem redden. Ik en mijn kinderen bidden ragavendra swamy voor zijn snelle herstel. Iedereen bidt alstublieft voor hem. [sic]”

De 74-jarige zanger vecht tegen Covid-19 in een privéziekenhuis in Chennai. Hij is overgeplaatst naar de Intensive Care nadat zijn toestand kritiek werd.

SPB in het weeshuis van Raghava Lawrence

Kinderen die de zegeningen van SP Balasubrahmanyam zoeken.Raghava Lawrence Facebook

“Er is een tegenslag geweest in de gezondheid van Thiru SP Balasubrahmanyam, die sinds 5 augustus 2020 bij MGM Healthcare was opgenomen voor symptomen van Covid. Tijdens een nachtelijke ontwikkeling op 13 augustus 2020 was zijn toestand verslechterd, en op basis van het advies van het deskundige medische team dat hem bijwoont, is overgebracht naar de intensive care (ICU) en hij krijgt levensondersteuning en zijn toestand blijft kritiek “, aldus het persbericht van het ziekenhuis.

Ondertussen hebben veel beroemdheden, die taalbarrières doorbreken, gebeden voor het spoedig herstel van SPB. Bekijk hun tweets hieronder:

Devi Sri Prasad: Laten we allemaal krachtig tot GOD bidden voor onze GOD VAN HET ZINGEN .. Rood hartRood hartRood hartRood hartMeerdere muzieknotenMeerdere muzieknotenMeerdere muzieknotenMeerdere muzieknoten #SPBalasubrahmanyam sirr

We weten allemaal dat U STERK & FIJN terugkomt

Om ons LEVEN te zegenen met uw GODDELIJKE STEM zoals altijd

Lov U meneer .. Onze gezondheid zal perfect in orde zijn .. Rood hart

Boney Kapoor: Bidden voor het snelle herstel van de legendarische Thiru SP Balasubrahmanyam. #SPBalasubrahmanyam

Bandla Ganesh: Gebeden voor het snelle herstel van #SPBalasubrahmanyam Garu.

Shekhar Kapur: Bidden voor de geweldige zanger #SPBalasubrahmanyam op een ventilator met # Covid_19 @arrahman

Dayanidhi Maran: Thiru #SPBalasubrahmanyam, een van de beste zangers van ons land en een levende legende van de Zuid-Indiase cinema, is ook een werkelijk opmerkelijk mens met een ontembare vechtlust. Mijn beste wensen aan Thiru #SPB voor een spoedig herstel naar een goede gezondheid.

Meester Mahendran: Bidden voor de legende #SPBalasubrahmanyam meneer Rood hart

S Badrinath: Zijn stem is in de loop der jaren een therapie geweest, meer kracht voor u meneer, zal positiviteit in mijn #gebeden #SPBalasubrahmanyam houden

Shashaa Tirupati: Biddend voor uw snelle herstel, #SPBalasubrahmanyam meneer !! rood hart

Dhanush: Bid alstublieft voor SPB meneer!

Radha Krishna Kumar: Mijn gebeden voor het gezonde en snelle herstel van Sri #SPBalasubrahmanyam garu. Moge God hem zegenen met een lang leven

Meera Mitun: #SPBalasubrahmanyam Biddend voor uw spoedig herstel. Beterschap legende Duim omhoog Gebogen biceps

Khushbu Zon: Ik ben verdoofd. Mijn gedachten zijn bij #SPB Sir. In de hoop op een wonder en de man te zien waar de meesten van ons eerbied voor hebben, herstelt hij snel.

Ramya Krishnan: U bent in mijn gedachten en gebeden #SPBalasubrahmanyam meneer voor een spoedig herstel … Bid voor #SPB

Harsha Bhogle:Dus in de hoop dat de geweldige #SPBalasubrahmanyam volledig herstelt.

Vikram Prabhu: Bidden voor mijn liefste SPB anna! – G.Prabhu
Bidden voor de legende #SPBalasubrahmanyam

Harris Jayaraj: Ik bid de almachtige voor Mr #SPBalasubrahmanyam om te herstellen en snel beter te worden. Prijs de Heer.

Keerthy Suresh: Bidden voor een spoedig herstel, #SPBalasubrahmanyam meneer

Ashwin: OMG!! Mijn gebeden voor de grote SPB om te herstellen. #SPBalasubrahmanyam

Sunainaa: Biddend voor de gezondheid en een spoedig herstel van de legendarische SP Balasubrahmanyam, meneer. Ik verzoek iedereen om SPB mijnheer vandaag in hun gebeden te houden.
#SPBalasubrahmanyam

Prasanna: Mijn oprechte gebeden voor het snelle herstel van #SPBalasubrahmanyam, meneer!
@RTLnieuws

AR Rahman: Ik verzoek alle muziekliefhebbers om samen met mij voor deze legende te bidden .. # SPBalasubrahmanyam .. hij heeft ons zoveel vreugde geschonken met zijn geweldige stem!

READ  Karnataka SSLC-resultaten 2020-datum: dit is wanneer klasse 10-bestuursexamens worden verklaard
Written By
More from Max Mcgee

Tahj Mowry noemt ex Naya Rivera zijn ‘eerste liefde’ in emotionele toewijding

Acteur Tahj Mowry is diepbedroefd over de veronderstelde dood van ‘Glee’-actrice Naya...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *