Mexico verslaat El Tre, de koudste wedstrijd in de geschiedenis van Canada

Mexico’s 2-1 nederlaag tegen Canada in Edmonton op dinsdag was hun koudste wedstrijd tripartiete Volgens meerdere bronnen op plaat gespeeld.

De gastheren planden hun grootste thuiswedstrijd van deze kwalificatiewedstrijd onder zware omstandigheden, wat hen een extra voorsprong opleverde.

– Heb je geen ESPN? Directe pas krijgen

“Elk land gebruikt zijn terrein als een voordeel, en dat zagen we als een voordeel”, zei de Canadese coach John Herdman na de wedstrijd. “[The Canadian players] Ze zijn allemaal opgegroeid in de kou en op plastic velden.”

Het voordeel van lokale stadions was zeker een factor voor Canada, dat bijna 50.000 fans verzamelde in het Commonwealth Stadium. Hoewel zakken Mexicaanse fans vaak op vrijdag verschenen in tripartieteEen wedstrijd tegen de VS In het TQL Stadium in Cincinnati waren er maar weinig supporters van de CONCACAF-reuzen in Edmonton.

De temperaturen daalden tot 14 ° F (-10 ° C) bij het vertrekken, met een gevoelstemperatuur van 5 ° F (15 °) waardoor het weer agressiever werd tijdens het dragen.

“Zoals gebruikelijk in alle wedstrijden, bepaalt de scheidsrechter in overeenstemming met de spelregels of het stadion bespeelbaar is”, schreef CONCACAF-woordvoerder Nicholas Noble in een e-mail aan The Associated Press. “Het gebeurt natuurlijk.”

Scheidsrechter Mario Escobar stond de wedstrijd toe, terwijl de Canadese verdediger toestond Donnell Henry Hij mocht ook spelen na een brute challenge van 1 minuut op de dag Herving Lozano Die de ster van Napels naar de aarde stuurde. Mexico-coach Gerardo Martino zei dat Lozano later zou worden vervangen als gevolg van de botsing.

READ  'Forza Horizon 5' levert Game of the Year-status op

Naarmate de wedstrijd vorderde, leken de meeste spelers van beide teams de kou van zich af te schudden, aangezien Mexico de vroege pogingen van Canada om de procedure onder controle te houden, vertraagde. Doelman Mimo Ochoa zag er echter sloom uit bij een schot van buiten het strafschopgebied van Alistair Johnson. Ochoa rechts opgeslagen Kyle LarinDie maakte zijn weg terug naar het net voor zijn eerste twee goals.

“We speelden een goede eerste helft”, zei Martino na de wedstrijd. “We hebben het potentieel van Canada geëlimineerd. We misten diepgang.”

Ochoa dekte zijn nachtmerrie van twee wedstrijden af ​​door Arren toe te staan ​​binnen het zes-yard-gebied te scoren met een vrije trap. De doelman van America Club maakte fans en spelers aan Amerikaanse zijde boos door te verklaren dat “Mexico de spiegel is waarin de Verenigde Staten zichzelf willen zien” voorafgaand aan de wedstrijd van vrijdag. Na de Chelsea-ster Christian Pulisic Hij scoorde het eerste doelpunt in de wedstrijd tegen Ochoa, waarbij hij zijn shirt optilde om te onthullen dat hij “Man in the Mirror” op zijn shirt had geschreven.

Larren hield de druk op Ochoa en scoorde zijn 21e en 22e internationale doelpunten voor Canada, nadat Herdman hem brutaal had vervangen. Jonathan David, de Lille-spits, die vrijdag begon tegen Costa Rica en scoorde.

“We hebben twee geweldige spitsen in topvorm, [David] Scoor op een avond een doelpunt, de [Larin] “Hij scoorde twee goals in de andere”, zei Herdman.

Voor Mexico betekende hun tweede wedstrijd op rij in ijskoude omstandigheden opeenvolgende verliezen. in Cincinnati, tripartiete Ze verloren met 2-0 van de Verenigde Staten in een wedstrijd die voornamelijk werd gespeeld in de jaren 40. Hun volgende wedstrijd is in Kingston, Jamaica, waar de gemiddelde maandtemperatuur in januari 31°C is.

READ  Score Eagles vs. 49ers: live updates, spelstatistieken, hoogtepunten, tv-kanaal, streaming voor Sunday Night Football
More from Madison Garrett
Pop-up wolven tentoonstelling met de opgezette wolf “Roger” in Weert
IVN Limburg, Gemeente Weert en NMC De IJzeren Man zorgen er dit...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *