5 snelle punten van verliezende verpakkers tegen rekeningen in de finale van het voorseizoen

2. De verdediging had soortgelijke problemen bij het sluiten van de deal, maar deed ook waardevolle ervaring op.

De Packers reserve in de verdediging was de nummer 1 aanval van de Bills als derde en 20, maar kreeg een 31-yard touchdown pass tegen QB Josh Allen. Ze ondersteunden hen op de 2-yard lijn, maar stonden een voltooiing van 22 yard toe voordat ze een trap forceerden. Ze lieten transfers toe in het 3e, 8e, 4e, 2e, 3e en 3e doelpunt in Buffalo’s tweede scoringsdrift.

“Dit is een van de belangrijkste teams in de NFL. Om tegen hen, of tegen de meeste starters, bijna een volledige helft in te gaan, is dit een geweldige leerervaring voor al deze spelers en hopelijk wekt het vertrouwen.” ” . “Ik dacht dat we het grootste deel van de eerste helft echt goede dingen deden aan beide kanten van de bal, we waren nog niet klaar.”

3. Royce Newman lijkt zeker op de Rookie in the Right Guard, maar de Rookie neemt niets als vanzelfsprekend aan.

Newman, een keuze uit de vierde ronde van de Ole Miss, begon zijn tweede opeenvolgende wedstrijd van het voorseizoen en lijkt de eerste week de startopdracht in de rechtshandige te hebben uitgeschakeld.

“We zullen moeten zien” wat de uiteindelijke beslissing is, zei hij, maar hij is van vorig seizoen overgestapt op guard dit jaar met de minste moeite. Newman begon in 2019 met bewaken op de universiteit.

“Het draait allemaal om vertrouwen, gewoon jezelf kunnen vertrouwen, vertrouwen in je handen, vertrouwen in je voeten.”

4. Middenvelder Isaiah McDuffie speelde een solide thuiswedstrijd.

McDuffie, een nieuwkomer uit de zesde ronde van Boston College die in de selectiebubbel zit, Hij is een inwoner van Buffalo die weer op het veld stond Waarin hij vele onvergetelijke play-offwedstrijden op de middelbare school speelde.

McDuffie speelde voor tientallen familie en vrienden op de tribunes, leidde de verdediging met een volle negen tackles en voegde een halve zak Bills toe als back-up van QB Jake Fromm in een aanval van binnenuit.

Toen ik eenmaal was opgesteld, toen het schema eenmaal uitkwam, dacht ik: ‘Man, ik ga terug naar Buffalo,’ zei McDuffie. ‘Once in a lifetime deal.’

Na een late start van het trainingskamp met een hamstringblessure, sloot McDuffie de voorbereiding van het seizoen zo hard mogelijk af. Of dat genoeg is om het roster van 53 man goed te maken, zal hij dinsdag te weten komen.

5. De technische staf en speciale teams hebben behoorlijk wat veranderingen doorgevoerd.

LaFleur riep in deze wedstrijd no plays op en droeg die taak over aan QB-coach/passinggame-coƶrdinator Luke Getsy toen Love in de wedstrijd was. Daarna kwamen hoofdcoach Justin Otten en receptiecoach Jason Farabel als stagiairs aan de beurt om ook te spelen toen Kurt Pinkert het overnam bij QB.

In de laatste trap van de Packers in het spel nam Crosby de plaats van JK Scott in, die wat krampen had in de hitte. Crosby deed nooit de achtervolging in een NFL-wedstrijd, en een keer in zijn laatste jaar op de universiteit in Colorado, rende hij 43 yards in 2006. Deze wedstrijd ging voor 41 yards.

“Ik denk dat het een goede les is voor de spelers om ervoor te zorgen dat ze goed gehydrateerd blijven, zodat we niet in een situatie als deze terechtkomen”, zei Lafleur.

More from Madison Garrett

ga terug in de tijd met deze 20 wallpapers – One More Thing

Na een week vol Black Friday-deals, is het hoog tijd voor iets...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *