MH SET 2023 toegangspas vrijgegeven op setexam.unipune.ac.in, download link hier

Maharashtra SET-toegangspas 2023: Savitribai Phule Universiteit Pune (SPPU) heeft de Maharashtra State Eligibility Test uitgebracht, MH SET 2023 Toegangskaart. Kandidaten die zich hebben aangemeld voor het examen kunnen de toelatingskaart controleren en downloaden van de officiële website op setexam.unipune.ac.in.
Volgens het schema, de MH 2023-collectie De tests zullen worden uitgevoerd op 26 maart 2023. De geschiktheidstest van de staat zal een objectieve test zijn die in twee zittingen wordt uitgevoerd: van 10.00 uur tot 11.00 uur en van 11.30 uur tot 13.30 uur.
downloaden: MH SET 2023 Toegangskaart
Hoe te downloaden MH STEL TOEGANGSKAART IN 2023?
Stap 2. Bezoek de officiële website op unipune.ac.in
De tweede stap. Klik op de startpagina op de link SET Toegangskaart 2023
Stap 3. Log nu in met uw gegevens
Stap 4. Uw toegangskaart verschijnt op het scherm
Stap 5. Download het en maak er een afdruk van voor toekomstig gebruik
Examen formulier
(A) SET wordt offline uitgevoerd in doelmodus. De toets bestaat uit twee papers. Beide papers zullen alleen uit objectieve vragen bestaan ​​en zullen op de examendag in twee afzonderlijke sessies zonder onderbreking worden gehouden.
(B) De eerste paper moet van algemene aard zijn en heeft tot doel de onderwijs-/onderzoekscompetentie van de kandidaat te beoordelen. Het is in de eerste plaats bedoeld om het redeneervermogen, het begrip, het divergente denken en het algemene bewustzijn van een kandidaat te testen. De eerste paper bestaat uit vijftig (50) verplichte vragen van het objectieve type, elk twee punten.
(C) Het tweede werkstuk bestaat uit honderd (100) verplichte vragen van het objectieve type (exclusief Wiskunde) op basis van het door de kandidaat gekozen onderwerp. Elke vraag krijgt twee punten. Bij Wiskundige Wetenschappen moet de student alle (100) vragen beantwoorden, hetzij uit de secties een en twee, hetzij uit de secties een en drie. Leesbladen voor poging tot vragen van beide secties, 2e en 3e worden afgewezen.
READ  4 manieren om nummers van YouTube op elk apparaat te downloaden

Written By
More from Eda Greene
Gratis Fire Lite-download 100 MB 2022: controleer het nieuwste apk-bestand van Sigma Battle Royale
Gratis Fire Lite-download 100 MB 2022 – Bekijk het nieuwste APK-bestand voor...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *