Microsoft: Acquisitie van ActiBlizz geeft Xbox de kans om een ​​'goede uitgever' te zijn op alle platforms

Microsoft: Acquisitie van ActiBlizz geeft Xbox de kans om een ​​'goede uitgever' te zijn op alle platforms
Afbeelding: Nintendo Life

Na de overname van Activision Blizzard door Microsoft is er veel controverse geweest rond Xbox-titels die op andere platforms zijn gepubliceerd, dus wat is het laatste nieuws?

Dit zei Microsoft-CEO Satya Nadella Bloomberg Deze week denkt hij dat Xbox een betere kans heeft om een ​​”goede uitgever” te worden voor alle platforms (inclusief Nintendo), nu de deal met Activision en Blizzard is gesloten.

Dit is precies wat hij te zeggen had:

Satya Nadella: “We houden van games. Microsoft Flight Simulator werd zelfs al vóór Windows geboren. Maar we waren derde en vierde. En nu met Activision denk ik dat we een kans hebben om een ​​goede uitgever te zijn – eerlijk gezegd – op Sony, Nintendo, pc en Xbox.”

Dus ja, we zijn verheugd om deze overname af te ronden en ik ben blij dat het ons is gelukt.”

Microsoft en Xbox hebben eerder aangegeven hoe ze bepaalde franchises op concurrerende platforms zullen blijven uitbrengen, waaronder de Call of Duty-serie van Activision, die de komende tien jaar is bevestigd voor Nintendo- en PlayStation-platforms.

Microsoft-gaminghoofd Phil Spencer ging zelfs zo ver dat hij zei dat hij wil dat Nintendo-fans zich in de toekomst 'deel van de Xbox-gemeenschap' en '100% onderdeel van de Call of Duty-natie' voelen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *