De Xbox-games van deze week verschenen Bloodline, Switchblade

Het Xbox-team heeft een nieuwe video uitgebracht in de lopende This Week On Xbox-serie die je het laatste nieuws en game-lanceringen op het Xbox-platform laat zien. De aflevering van deze week bevat meer details over de game die binnenkort naar Xbox Game Pass komt in de vorm van Bloodroots, Farming Simulator 19, UFC 4 en meer. Plus meer details over de nieuwe Switchblade-actie en Neverwinter Sharandar Episode 3: The Odious Court is nu beschikbaar om te spelen op Xbox. Een van de grootste voordelen van de nieuwe hardware is dat het ontwikkelaars de mogelijkheid geeft om games te maken die zijn geoptimaliseerd voor Xbox Series X | S zoals de nieuwe A Plague Tale: Innocence-versie nu geoptimaliseerd voor Box Series X-consoles | S.

“We weten dat je het druk hebt en dat je misschien alle spannende dingen mist waar we het elke week over hebben op Xbox Wire. Als je een paar minuten hebt, kunnen we je helpen dat te verhelpen. We hebben het nieuws van vorige week samengevat in één eenvoudig – om het artikel over Xbox te begrijpen! Of, als je liever kijkt dan leest, kun je de wekelijkse videoshow hierboven bekijken. Kom elke vrijdag terug om te zien wat er deze week op Xbox gebeurt!’

Watch Dogs: Legion – Bloodline is nu beschikbaar op Xbox One en Xbox Series X | S en voegt een nieuw avontuur toe voor de hoofdgame-evenementen. Waar Watch Dogs: Legion je in staat stelt om iedereen te rekruteren die je in de open wereld ziet, botst Bloodline met twee personages met een grote ploeg Met trucjes uit de mouwen: Aiden Pearce, de hoofdpersoon van Game 1. Wrench, de gemaskerde boef in Watch Dogs 2.

Hoewel je tijdens het avontuur als Aiden en Wrench speelt, zijn ze niet specifiek op vriendschappelijke voet. Wanneer Aiden Londen bezoekt om de robotcontroller van Broca Tech te stelen, komt Wrench tussenbeide en ontsnapt met de techneut – maar niet voordat hij Aiden uitschakelt en het aan Broca’s idioot overlaat. Thomas Rempart, CEO en eigenaar van de eerder genoemde technologie, stelt Aiden een ultimatum: als hij niet achter Wrench aan gaat en het apparaat terugkrijgt, zullen er slechte dingen met zijn neef gebeuren.”

Bron: draad

READ  Xbox zal vier grote titels onthullen, waaronder Forza Horizon 5

Gearchiveerd onder: Gaming Nieuws, Top Nieuws

Laatste Geeky Gadget-deals

openbaarmaking: Sommige van onze artikelen bevatten gelieerde links. Als je iets koopt via een van deze links, kan Geeky Gadgets een aangesloten commissie verdienen. Kom meer te weten.

Written By
More from Vanessa Hale

Chernobylite PS4 en Xbox One komen in september uit

Uitgevers van alles! Games en Perp Games en ontwikkelaar The Farm 51...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *