Microsoft begint xCloud-integratie op Xbox-consoles te testen

Microsoft is vandaag begonnen met het testen van Xbox Cloud (xCloud) gaming-integratie met Xbox-consoles. Sommige Xbox Insiders in de Alpha Skip-Ahead- en Alpha-afleveringen hebben vandaag toegang tot xCloud-integratie, een functie waarmee je meteen op een Xbox Game Pass-game kunt klikken en spelen.

De nieuwe xCloud-integratie stelt Xbox-bezitters in staat om games uit te proberen voordat ze volledig zijn gedownload en mogelijk te bekijken of uit te proberen voordat ze in de toekomst een aankoop doen. Meer dan 100 titels zullen beschikbaar zijn voor Xbox Game Pass als onderdeel van de initiële xCloud-integratie, en Xbox-spelers kunnen in multiplayer-games springen zodra vrienden een uitnodiging sturen.

xCloud-integratie in het Xbox Dashboard.
Foto: Microsoft

Het cloud-logo verschijnt op de games die kunnen worden gestreamd.
Foto: Microsoft

Games die compatibel zijn met xCloud-integratie verschijnen met een cloudpictogram ernaast, wat aangeeft dat je ze direct kunt streamen. Microsoft ondersteunt 1080p en 60fps gamestreams via deze integratie, net als reguliere Xbox Cloud gaming-webstreams. Deze functie is niet gepositioneerd als streaming voor 4K-tv’s en meer om te proberen voordat de bonus wordt gedownload.

Microsoft is vandaag begonnen met testen met een “willekeurige subset van Alpha Skip-Ahead en Alpha Insiders”, en het bedrijf zal in de loop van de tijd uitbreiden met andere testers. Microsoft heeft beloofd dat xCloud-integratie tegen het einde van het jaar op alle Xbox-consoles zal verschijnen, wat betekent dat Xbox One uiteindelijk Xbox Series S/X-exclusives zoals Microsoft Flight Simulator En gemiddeld.

READ  Dungeon Scavenger maakt zijn weg naar Xbox One met een unieke Dungeon-ervaring
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *