Microsoft Edge Beta 91 is nu beschikbaar om te downloaden

Microsoft heeft onlangs het Microsoft Edge-bètakanaal bijgewerkt en uiteindelijk Dev Channel-versie 91 gepromoot voor gebruikers die zich voor deze testtrack hebben ingeschreven.

De nieuwe bètaversie van Microsoft Edge is 91.0.864.11, en zoals verwacht wordt deze geleverd met veel nieuwe functies die vooraf zijn getest als onderdeel van Dev Designs.

De officiële changelog biedt echter een nadere beschouwing van enkele van deze wijzigingen, waarmee wordt bevestigd dat Microsoft Edge nu wordt geleverd met zijn eigen set functies, naast ondersteuning voor spraakherkennings-API’s.

Vanaf Microsoft Edge versie 91 wordt API-ondersteuning toegevoegd voor spraakherkenningsopdrachten op Google.com en vergelijkbare sites. Deze functie is beperkt tot een willekeurig geselecteerde groep gebruikers die de ervaring hebben ingeschakeld. De softwaregigant legt uit dat deze gebruikers hun feedback aan het functieteam.

Zoals verwacht evolueert Microsoft Edge ook in termen van PDF-mogelijkheden, dus versie 91 biedt opties om de huidige pagina af te drukken voor een levendigere ervaring.

91 Edge zal later deze maand vallen

Voor organisaties heeft Microsoft nieuwe verbeteringen aan Microsoft Defender Application Guard toegevoegd.

Microsoft stelt: “Vanaf Microsoft Edge versie 91 is er ingebouwde ondersteuning voor het taggen van netwerkverkeer dat afkomstig is van Application Guard-containers, zodat organisaties het kunnen definiëren en specifiek beleid kunnen toepassen.” “Vanaf Microsoft Edge versie 91 hebben gebruikers de mogelijkheid Application Guard te configureren om hun voorkeuren van de host naar de bucket te synchroniseren. Dit zorgt ervoor dat er ook nieuwe favorieten in de bucket verschijnen.”

Het is onnodig te zeggen dat het belangrijk is om in gedachten te houden dat dit nog steeds een bètaversie van de browser is, dus hoewel de meeste functies waarschijnlijk precies zullen werken zoals verwacht, is er ook de mogelijkheid dat u verschillende bugs tegenkomt die moeten worden opgelost tegen de tijd dat release 91 het stabiele kanaal raakt.

READ  PUBG Mobile India-lancering, PUBG Mobile 1.4 algemene versie, functies, APK-downloadlink

Volgens het releaseschema van Microsoft zal Edge 91 naar verwachting in de week van 27 mei op het productiekanaal verschijnen.

Written By
More from Eda Greene

Halo Infinite dev heeft “geen plannen” om de releasedatum voor 2021 te schrappen

Sinds Halo Infinite’s releasedatum werd teruggeduwd, we hebben een flink aantal rapporten,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *