Doom Eternal voegt meer betaalde cosmetische DLC toe na de verzekering dat dit niet het geval zal zijn

Ondanks de verzekering dat Doom Eternal geen betaalde cosmetische DLC zal toevoegen, zijn er nog twee pakketten beschikbaar voor aankoop. VGC, Deze twee groepen – DOOMicorn Master Collection Cosmetics En de De eerste serie cosmetica Nu beschikbaar voor pc, Xbox en PlayStation, respectievelijk $ 4,99 en $ 8,99.

Voordat Doom Eternal werd gelanceerd, reageerde creatief directeur Hugo Martin op een Facebook commentaar Ervoor zorgen dat het spel geen “winkel” heeft.Martin schreef: “Er is geen winkel.” “Niets dat je voor altijd kunt ontgrendelen met XP heeft te maken met spelersvaardigheden of content die hoe dan ook van invloed kunnen zijn op je spel. Het enige dat je kunt ontgrendelen met XP is COSMETICS. Deze cosmetica hebben geen effect op de gameplay, ze zien er gewoon cool uit.”

“ Eternal is een game van $ 60, geen gratis game of een mobiele game – we bieden een volledige winkelvrije ervaring, precies zoals je zou verwachten. Het ontgrendelen van skins met XP maakt deel uit van de ervaring als je om deze dingen geeft of om jezelf kan ze volledig negeren en het heeft geen enkel effect op je ervaring op Launch en helemaal gratis. “

Deze twee pakketten zijn ook niet de eerste cosmetische DLC die beschikbaar wordt gesteld, zoals Rip ‘N Tear-pakket Het werd twee maanden na de lancering uitgebracht. Deze items waren echter oorspronkelijk een pre-order-katalysator, dus er was niet veel negativiteit omheen.Net als het Rip ‘N Tear Pack werden veel van de items in nieuw uitgebrachte bundels gratis aan spelers gegeven of als onderdeel van een promotie op een bepaald punt in de geschiedenis van Doom Eternal, maar ze zijn nu beschikbaar als een volledig pakket.

READ  Vijay, AR Murugadoss vergrendelt lanceringsplan, releasedatum zelfs voordat Thalapathy 65 vloeren raakt

Doom heeft DLC uitgebracht in de vorm van uitbreidingen die bekend staan ​​als The Ancient Gods Part 1 & 2, en deze uitbreidingen zijn over het algemeen ondanks de moeilijkheid ontvangen.

Doom Eternal is beschikbaar op Xbox Game Pass en Microsoft heeft sindsdien het moederbedrijf ZeniMax Media overgenomen, dus het is zeer waarschijnlijk dat al deze verschuivingen tot deze beslissing hebben geleid.IGN nam contact op met Bethesda voor commentaar.

Heeft u een tip voor ons? Wilt u een mogelijk verhaal bespreken? Stuur dan een e-mail naar [email protected]

Adam Pankhurst is een nieuwsschrijver voor IGN. Je kunt hem volgen op Twitter Sluit een tweet in en verder Zenuwtrekking.

More from Madison Garrett

Telegram 7.9 introduceert tientallen nieuwe functies: hier is het

Er staat een grote update klaar voor de chat-app van Telegram. Tientallen...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *