Microsoft Exec Talks beperkt de compatibiliteit met de terugkeer van Xbox

Hoewel de PlayStation aanzienlijke exclusieve voordelen heeft, zijn de grootste verkoopargumenten van Microsoft voor de Xbox-console van Microsoft Xbox Game Pass, achterwaartse compatibiliteit en de alom geprezen liveservice van het bedrijf voor multiplayer-titels.

Achterwaartse compatibiliteit is ongetwijfeld het belangrijkste – Game Pass vertrouwt erop en het is een belangrijke reden waarom mensen bij dezelfde console blijven – om ervoor te zorgen dat hun oude gamebibliotheken nog steeds werken.

Maar zelfs met sterke achterwaartse compatibiliteitssoftware werken maar weinig games van de vorige generatie nog steeds. Volgens de eigen website van Microsoft draaien slechts 38 van de 997 games van de originele Xbox-console en 477 van de 2154 games van Xbox 360 op de onlangs uitgebrachte Xbox One of Xbox Series X.

Bovendien zijn er maar een paar, met name een dertigtal en veel van hen vanaf het eerste einde, ‘geoptimaliseerd’ om te profiteren van bestaande hardware. De lijst is niet veel gegroeid in de paar maanden sinds de nieuwe console uitkwam en Jason Ronald, directeur projectmanagement van Xbox Series X, onlangs vertelde waarom.

Praten met Meesters van spellen Over de moeilijkheid om achterwaartse compatibiliteit voor oude games toe te voegen. Ronald zegt dat hij zou willen dat er meer games aan het programma worden toegevoegd, maar dat ze nu voor uitdagingen staan ​​die nieuwe lijsten eerder vertragen dan versnellen:

“We willen meer games in het programma opnemen, maar het wordt moeilijker. Ten eerste, technisch gezien, kunnen we sommige van deze games laten werken?” Maar in sommige gevallen bestaan ​​die ontwikkelaars of uitgevers vaak niet meer. zijn licentieovereenkomsten, of misschien heeft de ontwikkelaar plannen om franchise te geven, dus het is zeker een uitdaging.

Ik zal zeker zeggen dat het moeilijker wordt [but] We zouden graag meer games aan het programma willen toevoegen. Ik kan me niet binden aan specifieke spellen of [confirm whether] We zullen in de toekomst meer games kunnen toevoegen, maar het is zeker iets waar we aan werken, we proberen te doen wat we kunnen, maar ik zal zeker zeggen dat we de commentaren horen. “

Het maken van games die vóór 2012 of zo zijn gebouwd, kan tegenwoordig moeilijk zijn, zelfs met krachtige computers, om nog maar te zwijgen van consoles, vanwege softwarecompatibiliteitsproblemen. Emulators kunnen dit probleem soms oplossen, maar vaak komen ze met hun eigen problemen in het proces en zijn ze berucht om het geheugen en de CPU.

READ  Breng orde op de snelste wegen van Europa: Autobahn Police Simulator 2 nu uit voor Xbox One

Een van de oplossingen die Microsoft gebruikt, is om zijn systemen te bouwen die geschikt zijn voor een reeks titels, ongeacht de ontwikkelaar, zoals de onlangs uitgebrachte Auto HDR en FPS Boost. Dit laatste vereist echter dat ontwikkelaars zij aan zij met Microsoft werken om nieuwe updates uit te rollen. Als zodanig werkt het momenteel slechts voor vijf titels (“Far Cry 4” en “Watch Dogs 2” is de grootste), maar de verwachting is dat het de komende maanden zal worden uitgebreid met een reeks titels.

Het Digital Foundry-team heeft vijf titels onderzocht die een FPS-boost hebben verdiend en ze zien eruit alsof ze dat erg zijn. Bekijk hun analyse hieronder:

Written By
More from Vanessa Hale

VGC’s Persoon van het Jaar: Phil Spencer

Welkom bij VGC’s 2020 Awards. De komende week maken we elke dag...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *