Tonic Xbox One vs Xbox Series S vs Xbox Series X vergelijking.

Tuniek is beschikbaar op zowel Xbox-consoles als pc. Hier is de resolutie en framesnelheid van het spel op deze platforms.

Als een geheel nieuwe game gelanceerd op Xbox Game Pass, is het een behoorlijk fatsoenlijk eerbetoon aan het Zelda-genre van videogames en is het een exclusieve Xbox-console om op te starten. Als u niet over de nieuwste Xbox-console beschikt, hoeft u zich geen zorgen te maken, want deze kan op bijna al deze varianten worden uitgevoerd.

Allereerst wat goed nieuws. Tuniek rendert met 60 fps op alle Xbox-consoles behalve Xbox One S. Het maakt niet uit of je een Xbox One X of Xbox Series S hebt. Je krijgt 60 fps-prestaties op deze consoles.

Nu dat uit de weg is, verlaagt de game de nauwkeurigheid op die consoles. In het geval van Xbox One en Xbox One S daalt de spelresolutie naar 900p terwijl de gebruikersinterface op 1080p wordt weergegeven. In het geval van de Xbox One X en Xbox Series S wordt deze weergegeven in een native resolutie van 1080p.

Als je het spel in 4K wilt spelen, is je enige optie Xbox Series X. Het wordt weergegeven in 4K en streeft naar 60 frames per seconde op de krachtigste console van Microsoft.

Het andere goede nieuws is dat dit een 60 fps-ervaring is die grotendeels is vergrendeld op Xbox-consoles, maar ook op 30 fps op Xbox One S.

Tuniek is nu beschikbaar voor Xbox One, Xbox Series en pc. Het kan worden gespeeld via Xbox Game Pass.
READ  Zal de nieuwe 'Indiana Jones' exclusief zijn voor Xbox of naar PlayStation komen?
Written By
More from Vanessa Hale
Onder ons PS4, Xbox One-poort ingewikkelder dan je denkt
Ontwikkelaar InnerSloth heeft uitgelegd waarom zijn populaire online multiplayer-game Among Us nog...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *