Microsoft experimenteert met geavanceerde machine learning op Xbox Series X.

Microsoft neemt nieuwe software-ingenieurs aan om te helpen bij het maken van nieuwe algoritmen voor machine learning die de gameplay van de volgende generatie op Xbox Seires X/S-consoles zullen stimuleren.

Bekijk galerij – 2 foto’s

Microsoft doet redelijk geavanceerd werk met de Xbox, met name met zijn softwarepakket dat gameprestaties op het volgende niveau verbetert, zoals 120FPS, ray tracing en 4K 60FPS. Het systeem wordt aangedreven door de nieuwe DirectX 12-suite met software-API’s, waaronder DirectStorage, Sampler Feedback Streaming en DirectML, een functie die ondersteuning voor machine learning op Xbox-consoles mogelijk maakt. DirectML verandert de spelregels Helpt veeleisende games zoals Flight Simulator uit te voeren op relatief goedkope APU’s.

Het bedrijf neemt momenteel mensen aan om hardware-versnelde machine learning in DirectX 12 naar nieuwe hoogten te tillen en prestatiedoelen te blijven balanceren met ML-algoritmen.

“Er zijn technische rollen beschikbaar om de toekomst van machine learning en computergraphics-technologie op Xbox-consoles te begeleiden. Deze rollen zullen gericht zijn op het onderzoeken en implementeren van machine learning-algoritmen in software om traditionele weergavetechnologieën efficiënter te maken en nieuwe alternatieve oplossingen te bieden”, Lees de vacaturepagina.

Microsoft heeft twee vacatures om in ML te werken:

Microsoft test geavanceerde machine learning op Xbox Series X 75 |  TweakTown.com

DirectML – De Xbox Series X en Xbox Series S ondersteunen machine learning voor games die gebruikmaken van DirectML, een onderdeel van DirectX. DirectML profiteert van ongekende prestaties van consolehardware, waarbij Xbox Series X gebruikmaakt van meer dan 24 TFLOPS voor 16-bit float-prestaties en meer dan 97 TOPS (Trillion Operations Per Second) integer 4-bits prestaties op Xbox Series X. Kan machine learning verbeteren Een breed scala van gebieden, zoals het slimmer maken van NPC’s, het bieden van aanzienlijk realistischere animaties en het aanzienlijk verbeteren van de visuele kwaliteit.

DirectML helpt ook om de lat hoger te leggen in hoge resolutie om in-game beelden scherper en duidelijker te maken.

READ  Hier leest u hoe u uw gratis Xbox Series X-punten kunt scoren met de 5-delige Chicken Tenders-comboaanbieding van Church

naar mij RedGamingTechSeries X en Series S ondersteunen beide 4- en 8-bits bewerkingen voor machine learning-inferentie.

Machine learning op basis van AI bestaat uit twee delen: een oefening En de aftrek. De training wordt gedaan door supercomputers. Ontwikkelaars voeren code in enorme datacenters in en AI traint de gegevens. Zodra de gegevens gereed zijn, kunnen deze via inferentie worden gedistribueerd en gereedgemaakt.

Gecombineerd met andere DX12-tools zoals Sampler Feedback Streaming, waarmee ontwikkelaars assets efficiënt kunnen verwerken zonder GPU-kracht te verspillen, en variabele rate shaders, die de nauwkeurigheid van externe doelen onmerkbaar verminderen voor betere framesnelheden, biedt DirectML aanzienlijke voordelen voor gaming op Xbox-consoles en Windows-pc’s en Project xCloud.

Written By
More from Vanessa Hale
Bevestig het bewerkingsvenster van de Xbox Series X Mini-Fridge opnieuw
Eerder deze zomer kondigde Microsoft aan dat het de dromen van veel...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *