Rechter verwerpt petitie van werkgevers voor een gerechtelijk bevel om Virginia’s verbod op vaardigheidsspelletjes te stoppen

Norfolk, Virginia (Wavy) – Ondanks inspanningen van een groep bedrijfseigenaren, blijven behendigheidsspellen gesloten in Virginia.

Een rechter heeft een verzoek van een groep ondernemers uit Virginia om een ​​verbod op het blijven spelen van behendigheidsspelletjes in hun vestigingen afgewezen.

Behendigheidsspellen, gokautomaatachtige apparaten die te vinden zijn in buurtwinkels en sommige andere bedrijven other Nu verboden door de wet van Virginia die van kracht is op donderdag 1 juli.

De uitspraak komt nadat de groep een rechtszaak aanspande om het verbod aan te vechten, het discriminerend en een schending van de mensenrechtenwet van Virginia noemde, omdat veel van de bedrijven die vaardigheidsspellen uitvoeren eigendom zijn van raciale en religieuze minderheden.

Het verzoek was echter niet succesvol. In Norfolk Circuit Court op vrijdag heeft een rechter een advies uitgebracht waarin hij weigert een tijdelijk bevel uit te vaardigen waardoor wedstrijden mogen doorgaan. In het advies stond dat ondernemers niet hadden aangetoond dat ze “onherstelbare schade” zouden oplopen, en evenmin dat opheffing van het verbod in het algemeen belang zou zijn.

Voormalig Norfolk Council-lid Randy Wright – sprekend namens enkele ondernemers met vaardigheidsmachines – heeft een verklaring afgelegd over de beslissing van de rechter.

We geven niet op, we onderzoeken onze mogelijkheden. Deze opties sluiten verdere juridische mogelijkheden niet uit. We zijn van plan om een ​​rol te spelen bij de komende verkiezingen in november. We zullen een populaire campagne voeren die ongeëvenaard is. We kunnen onverdraagzaamheid en discriminatie van Aziatische Amerikanen niet tolereren. We zullen vechten voor hun rechten en ze beschermen tegen schandelijke uitspraken van wie dan ook! ” Hij schreef.

READ  Forspoken streeft naar de "hoogste visuele kwaliteit ooit" in een open-wereldgame

De rechter zei dat een voorlopige voorziening alleen kan worden uitgevaardigd als bepaalde zaken worden bewezen door de eiser, waaronder de mogelijkheid dat zij onherstelbare schade zullen lijden bij gebrek aan voorlopige schadevergoeding, en dat het verbod in het algemeen belang is.

Volgens het advies hebben ondernemers beide niet kunnen bewijzen. De rechter voerde aan dat hoewel de aanklagers zeiden dat behendigheidsspelletjes hun kleine bedrijven grotendeels hadden geholpen om overeind te blijven tijdens de coronaviruspandemie, de beperkingen grotendeels waren opgeheven en dat bedrijven hun activiteiten op regelmatige basis konden hervatten. De rechter zei ook dat de verklaring van de aanklagers dat behendigheidsspelen winkels open hielden in voedselwoestijnen – gebieden waar geen supermarkten zijn – niet aantoonde dat behendigheidsspelen noodzakelijk waren voor de voortdurende beschikbaarheid van benodigdheden in voedselwoestijnen.

Eisers moeten ook aantonen dat de grond van de zaak kans van slagen heeft. Op grond van deze sectie zei de rechter dat bedrijfseigenaren er niet in slaagden te bewijzen dat het Gemenebest een “persoon” is, wat nodig is in zaken waarbij: Virginia Human Rights Act.

Bovendien moeten ze “voordelen van het eigen vermogen” in hun voordeel laten zien, wat betekent dat het belang van de eisers bij het bevel zwaarder weegt dan de moeilijkheden waarmee de verweerder kan worden geconfronteerd. De rechter zei dat als het verbod zou worden stopgezet, de staat er niet van zou profiteren, omdat het vanaf 1 juli illegaal is voor de staat om machines te belasten en te reguleren. Voorheen profiteerde de staat van de werking van geschoolde machines; Gouverneur Ralph Northham heeft tijdens de pandemie ook een voorstel gedaan om een ​​COVID-19-fonds op te richten door Apparaatbelasting en regelgeving voor een jaar.

De eiser moet alle vier de feiten bewijzen om het bevel uit te vaardigen.

De weigering van de rechter om vrijdag een verbod uit te vaardigen is de laatste ontwikkeling in een lang politiek debat over behendigheidsspelletjes in Virginia.

Sommige staatswetgevers Ik heb voor het verbod betaald Met het argument dat machines niet goed zijn voor de staat.

De voorstanders van het houden van machines zeiden echter dat ze denken: Concurrentie met casinobedrijven, die vergelijkbare games heeft, kan een trigger zijn voor een verbod.

De straf voor het spelen van niet-gereguleerde behendigheidsspellen is nu een boete van $ 25.000 en de staat of regio kan ook in de apparaten naar geld zoeken.

Blijf bij WAVY.com voor updates.

More from Madison Garrett
TikTok komt met nieuwe maatregelen om minderjarigen te beschermen
TikTok verstevigt zijn greep om minderjarige gebruikers op zijn platform te beschermen....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *