Microsoft Flight Simulator is het perfecte pandemische spel – en Xbox Series X heeft het nodig

Ik heb de afgelopen week overal bezocht, van Los Angeles tot Tokio, allemaal zonder mijn slaapkamer in Queens te verlaten. Dat is te danken aan Microsoft Flight Simulator, een verbluffend pc-simulatiespel dat de perfecte ontsnapping uit deze pandemische tijden is – en binnenkort het ultieme pronkstuk zou kunnen worden voor Xbox-serie X.

Ik ben niet echt een luchtvaartliefhebber, maar aangezien Microsoft Flight Simulator deel uitmaakt van mijn Xbox Game Pass abonnement, kon ik het niet helpen om het op te starten, al was het maar om te zien hoe mooi de recreatie van de hele wereld eruit zou zien op mijn pc. En mooi is een understatement – de game van Asobo Studio is absoluut adembenemend en herschept elke mijl van de planeet met bijna fotorealistische nauwkeurigheid.

READ  Spelconsoles vergeleken: Xbox One X, PlayStation 4 Pro, Nintendo Switch
Written By
More from Max Mcgee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *