De nieuwe interpretatie van de wetten bij de uitsplitsing heeft het spel al ten goede veranderd

Het benadrukt ook teamwerk bij de breakdown, waar er gedefinieerde rollen zijn, zowel in aanval als verdediging, waarbij miniteams van drie spelers nodig zijn – baldrager plus twee of verdediger plus twee. Dit is een aanpak die nu besluitvorming op de sleutelmomenten vereist en inzicht in wanneer je moet concurreren en wanneer je moet vertrekken; wanneer je voor de bal moet gaan of wanneer je de speler moet wegjagen.

Omdat de nieuwe wetten – of, om precies te zijn, de beslissing om de bestaande wetten af ​​te dwingen – het potentieel voor verdedigers om de aanvallende bal te vertragen, verminderen, moeten de achterste rijen worden gedisciplineerd en als een eenheid werken. Dus als de bal verloren is, betekent het hogere tempo van het spel dat er meer noodzaak is om sneller terug in positie te komen. Tom Curry is een enorm intelligente speler en is een goed voorbeeld van een speler met een steile leercurve – tegen Quins kreeg hij niet veel verandering van Chris Robshaw en bleef hij pingelen, maar tegen Exeter toen hij niet in staat was om de Ineenstorting rolde hij snel weg en kwam terug in positie voor de volgende aanval van de Chiefs.

Het is echter belangrijk dat spelers niet bang worden om zich aan de pech te committeren. Tijdens de rust tegen Sale zei Exeter-coach Rob Baxter zijn spelers dat ze niet langer bang moesten zijn en zich met discipline en daadkracht moesten committeren. Zijn roep om wapens werkte – met name Luke Cowan-Dickie en Jonny Gray waren absoluut fantastisch en hebben duidelijk onder de knie wat er van hen wordt verlangd bij de pech.

READ  Minecraft Toolkit-gids - Gereedschapsmaterialen gerangschikt van slechtst naar best

Al met al keur ik de veranderingen van harte goed. Ze maken het spel nu al sneller, stimuleren spelers om op de been te blijven en maken van de uitsplitsing een eerlijke wedstrijd die teamwork benadrukt. Achterin moedigen ze spelers aan om ruimte te vinden en een-op-een confrontaties te zoeken, en naarmate het aantal straffen geleidelijk afneemt, denk ik dat we een nog betere en leukere versie van het spel overhouden.

More from Madison Garrett

Wat is Amazon Prime Gaming?

Amazon biedt al geruime tijd een abonnement van 2,99 per maand aan,...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *