Microsoft Flight Simulator “is niet veel veranderd” op Xbox Series X/S dankzij Azure-architectuur

Verbinding Microsoft Flight Simulator Een game die technische vereisten vereist, zal ingetogen zijn. Het is ongetwijfeld een van de visueel meest indrukwekkende games ooit gemaakt, vooral als je kijkt naar de omvang van de ervaring, maar dit betekent natuurlijk dat zelfs op sommige zeer krachtige pc’s de game erg moeilijk te spelen kan zijn. Nu de veelgeprezen titel binnenkort naar de Xbox Series X/S verhuist, zijn er natuurlijk velen die zich afvragen of er resultaten op het gebied van beeld of prestaties mogen worden verwacht.

Volgens Microsoft zou dit geen probleem moeten zijn. We hebben in het verleden een technisch indrukwekkende versie van de game beloofd, en in een recent bericht zei het Microsoft Game Stack-team dat dankzij de cloudarchitectuur van Microsoft voor Azure, Microsoft Flight Simulator Je zult bijna compromisloos kunnen werken, zelfs op de zwakste consoles en mobiele apparaten, aangezien de game natuurlijk speelbaar zal zijn via Xbox Cloud Gaming.

“met de Microsoft Flight Simulator Architectuur, de toekomst komt snel in de vorm van continue product- en platformuitbreidingen. De belangrijkste van deze functies is toegankelijkheid voor een breed scala aan apparaten”, stelt de post. “Hoewel de eerste productrelease krachtige pc’s vereiste, zal de Azure-architectuur Microsoft Flight Simulator Ervaring ook op andere apparaten – met name Xbox-consoles en, uiteindelijk, mobiele apparaten. De democratisering van dit apparaat betekent dat het product niet meer stroom op het apparaat nodig heeft om te schalen, het heeft alleen streaming-bandbreedte nodig.”

Jörg Neumann, voorzitter Microsoft Flight Simulator Bij Microsoft merkt hij ook op dat Azure toestaat dat “elk apparaat boven zijn eigen gewicht uitsteekt”. Hij voegt eraan toe: “Wat je nu ziet dat mensen leuk vinden op een pc van $ 3.000 – raad eens? Het komt vrijwel ongewijzigd in een console van $ 500, en we zetten dingen op hun plaats totdat je bij de hardware met lagere specificaties komt, zoals telefoons”.

READ  Xbox Game Pass verliest twee Kingdom Hearts-games

Microsoft Flight Simulator Het wordt op 27 juli gelanceerd voor Xbox Series X/S en draait op 30 frames per seconde. Het is ook niet bekend of er een Xbox One-versie van de game in de maak is, maar Microsoft heeft in het verleden gezegd dat Xbox One-spelers binnenkort exclusieve Xbox Series X/S-games kunnen spelen via cloudstreaming. Lees er hier meer over.


Written By
More from Vanessa Hale

Call of Duty Modern Warfare-update: COD Warzone 1.28 patchtijd voor PS4 en Xbox One | Gamen | Vermaak

BIJWERKEN: Activision en ontwikkelaars Infinity Ward hebben officieel de releasedatum bevestigd voor...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *