Microsoft Flight Simulator verkleint de initiële installatiegrootte van 170 GB naar 83 GB

Als je erover denkt om in de nieuwste ultra-realistische versie van Microsoft Flight Simulator te duiken, dan Kotaku Hij geeft aan dat het nu gemakkelijker zal zijn om een ​​simpele reden: de eerste installatie van het spel is veel kleiner. Bij de lancering kan het echter 170 GB kosten om de game te installeren Opmerkingen over de laatste correctiereferentie Verbeteringen zouden het hebben teruggebracht tot slechts 83 GB.

Dit is waarschijnlijk welkom nieuws voor iedereen met een bandbreedtelimiet die probeert deze niet te overschrijden of die de game op een SSD wil persen voor betere prestaties. Het is onduidelijk wat ze hebben gedaan om de ruimte te besparen, maar we moeten aannemen Het verwijderen van die toren met 212 verdiepingen in Australië was een paar honderd megabytes waard.

Het is ook een goed teken voor een aankomende Xbox Series X / S-poort, ervan uitgaande dat je deze op je console wilt installeren zonder elke andere game die je speelt te verwijderen. Zelfs als ik struikelde Seagate 1 TB uitbreidingsschijf, De ruimte is groter na het downloaden PlichtEn de Halo: Master Chef-collectieEn de Versnellingen 5 En de Red Dead Redemption 2, Plus enkele andere Game Pass-titels die je misschien af ​​en toe wilt spelen.

Over de Xbox-poort gesproken, de niet-herkende opmerkingen vermelden ook de nieuw toegevoegde documentatie met betrekking tot de consoleversie. SDK Nu inclusief Enkele best practices om ontwikkelaars te helpen hun add-ons aan te passen voor gebruik op Xbox, evenals enkele voorbeelden om te illustreren hoe het model geoptimaliseerd kan worden voor gebruik op Xbox. Bij Q & A-ontwikkelaar deze week, Microsoft Flight President Sim Jorg Neumann weigerde een releasedatum voor de Xbox-versie te geven, grapte dat Phil Spencer hem zal vermoorden, maar zei dat een beslissing over een bètaversie waarschijnlijk in de komende weken zal komen. Wat het nu kan zeggen, is dat er samen met de Xbox-release een nieuwe pc zal worden uitgebracht met aanvullende verbeteringen en een herschrijving van het systeem.

READ  Wat Miguel Andujar van Yankees doet om zijn verdediging te verbeteren

Alle door Engadget aanbevolen producten worden door ons redactieteam uitgekozen, onafhankelijk van het moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde links. Als u iets koopt via een van deze links, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

Written By
More from Aubrey Mason

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *