Tulip City Softbal teams in de wilde wedstrijden op vrijdag; Computer honkbal valt KNIA KRLS Radio

Softbalteams Bella en Bella Christian gingen elk op een koude vrijdag in Tulip City op weg naar zeven ronde grondrondes tegen tegenstanders van Christian School.

Bella viel thuis met 13-7 tegen Grand Vieux Christian, terwijl de Eagles 12-11 wedstrijden verloren tegen Des Moines Christian op Eagle Lane.

Voor Lady Dutch wisten ze een vijfde rally veilig te stellen in de eerste helft na een achterstand in de hele competitie, met 6-6 gelijkmaker voor de zesde ronde. Elk team maakte het 7-7 na dit frame. Door enkele passerende ballen en een grote fout kon Thunder echter zes punten scoren in de laatste wedstrijd. Kylie Tauke sloot een 3-uit-3 van het bord af, terwijl Kiki Riggen en Bailey Brown 2-uit-2 afsloegen, en twee hits van Thea Wisse en Tori Van Vark elk. Bella verliest met 1-1 en organiseert vandaag een thuiscall.

Op Eagle Lane kostte een highscore-avond acht ronden om op te lossen, met zes Eagles-fouten en vier Lions-fouten in de uiteindelijke cijfers. Bella Christian scoorde 11 assists in slechts negen slagen, goed voor 13 keer vier wijd. Natalie Harrell eindigde met twee slagen en scoorde twee rondes, en Sydney Nonihoven verdiende twee RBI’s in een 2-uit-4 nacht. De Eagles speelden een 1-1 gelijkspel en ze gaan vandaag naar Williamsburg om deel te nemen aan het toernooi.

Ook thuis viel honkbalteam Bella Christian met 9-1 op Des Moines Christian. Corbin Westerkamp eindigde op 2 – 3 met een hattrick. De 1-2 Eagles worden gestopt tot hun trip naar Albia dinsdag.

READ  Download deze week "Galactic Civilizations III" van Epic
Written By
More from Max Mcgee

Final Fantasy 14 verbiedt meer dan 5.000 spelers om echt geld te gebruiken in het spel

Een andere groep Final Fantasy 14-spelers werd verbannen omdat ze echt geld...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *