Microsoft heeft aangekondigd dat het de kantoren van Activision-Blizzard naar internationale wateren heeft verplaatst

globaal water – Techgigant Microsoft heeft aangekondigd dat het na de massale aankoop van Activision Blizzard het hoofdkantoor van het bedrijf naar het midden van de internationale wateren heeft verplaatst.

“We begrijpen en erkennen dat Activision-Blizzard enige controverse heeft gehad en we willen dit onmiddellijk corrigeren”, zegt Microsoft-CEO Satya Nadella. “Met hun nieuwe kantoorupgrade is alles wat ze beweerden te hebben gedaan nu volledig legaal. Ethiek is erg belangrijk voor ons, dus we wilden ervoor zorgen dat Activision-Blizzard werd opgezet om te slagen in een omgeving waarin ze zich prettig voelen, met name de wetteloos gebied waar corrupt en wreed gedrag een bevel is. Als de uitbreiding volgens plan verloopt, hopen we zelfs nog een Activision-Blizzard-kantoor in Irak te openen.”

Microsoft-klanten hebben de nieuwe progressieve beslissing van het bedrijf al opgemerkt.

“Ik hou er gewoon van om goede bedrijven te ondersteunen, dus ik ben erg blij dat Microsoft duidelijke stappen onderneemt om ervoor te zorgen dat het gedrag van Activision en Blizzard technisch illegaal is”, zegt klant Kenny Ballinger. “Ik was geschokt door de vreselijk giftige werkplek bij Activision-Blizzard, maar zolang ik het fysiek niet kan zien, vind ik het prima om gewoon te doen alsof het niet bestaat. Plus, misschien krijgen we echt wat kwaliteit van levensupdates voor hun games als ze dat niet doen. Ze is voortdurend betrokken bij rechtszaken en intimidatieprocessen.”

Hoewel de werknemers van Activision-Blizzard aanvankelijk verrast waren, begonnen velen naar de nieuwe werkruimte te komen.

“Ik was ongerust, maar toen ik de ondertekeningsbonus voor vier seizoenen zag, veranderde ik mijn deuntje”, zei Blizzard-CEO Michael Stone. “We worden allemaal uitsluitend betaald in maagden en bier, dat we in het laatste kantoor van thuis meenamen. Maar niet alle voordelen. Ik zit nog in de gokperiode waarin ik voor het eerst nuchter moet komen werken twee weken.”

READ  Waarom je bij Pinball FX je oude tafels terugkoopt

Bij het ter perse gaan, gaven Activision-Blizzard-bronnen aan dat het ook een deel van de controverse zal aanpakken door de naam van Bobby Kotec te veranderen in Cassidy.

Written By
More from Aubrey Mason
Square Enix is ​​​​het volgende bedrijf dat NFT’s en Blockchain-spellen omarmt
Foto: Square Enix/Nintendo met likes SegaEn Ubisoft En ze Allemaal op zoek...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *