Microsoft herhaalt dat “console VR niet in focus is voor ons” na de vertaalfout

Microsoft herhaalde nogmaals dat VR-ondersteuning voor Xbox niet de focus van het bedrijf was, na eerdere berichten dat het werkte aan een VR-headset die compatibel is met Xbox Series X / S.

Daarna kwamen geruchten voor het eerst naar boven IGN ItaliĆ« genoemd Dat sommige Italiaanse Xbox-gebruikers berichten hebben ontvangen die zijn vertaald naar “[a]N-update beschikbaar voor VR-headset en[u]pdate VR, “Bij het aansluiten van uw onlangs uitgebrachte Xbox draadloze headset op Xbox Series X- of Series S-consoles. Mijn collega Cameron Faulkner, Blader door de Xbox draadloze headset En je bent dit bericht niet tegengekomen tijdens het gebruik van de headset op de Xbox Series X-console in de VS.

Microsoft-vertegenwoordiger zei de rand “De versie in dit foutbericht is onnauwkeurig vanwege een vertaalfout”, terwijl we nogmaals benadrukken dat “VR voor de console op dit moment geen centraal punt voor ons is.”

Microsoft moet de VR-ruimte voor zijn Xbox-consoles nog verkennen. In 2018 heeft het bedrijf trok zich terug Betreffende plannen om virtual reality-headsets voor Xbox in 2018 te ondersteunen, waarin wordt uitgelegd dat ze zich “primair willen concentreren op de ervaringen die je op je tv kunt spelen”. Eind 2019 werd hij een Xbox-coach Phil Spencer twitterde Dat hoewel hij enkele coole VR-spellen speelde zoals Halfwaardetijd: Alex, De VR-console was niet een Xbox-focus voorafgaand aan de release van de Xbox Series X / S.

READ  Google Pixel 6a wordt waarschijnlijk in mei gelanceerd
Written By
More from Lesley Curry
De werkelijke kosten van het terugwinnen van geld door Cyberpunk 2077 bedragen $ 51 miljoen, niet $ 2,2 miljoen
Het aantal spelers dat een Cyberpunk 2077-terugbetaling heeft aangevraagd, is klein, maar...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *