Xbox test de “Hold My Game” -knop om downloads te versnellen

Xbox-bètatesters in het Insider-programma zien mogelijk een nieuwe knop verschijnen in hun gebruikersinterface tijdens het downloaden van games, apps en updates. Jarenlang hebben gamers geklaagd dat het downloaden vertraagde tot het punt van crawlen terwijl games in behandeling waren, en de enige manier om ze dicht bij de maximaal mogelijke snelheid te krijgen, was door alle in behandeling zijnde titels handmatig te sluiten.

Toen introduceerde Xbox Series X de Quick Resume-functie, die het gemakkelijker en sneller maakte om terug te keren naar games, maar toch hetzelfde effect had als het soms vertragen van downloads. Xbox One uitgelegd Het systeem beheerde bronnen om ervoor te zorgen dat de multiplayer-games de bandbreedte hadden die ze nodig hadden om te werken, maar de aanpak was in de meeste gevallen nog steeds erg agressief.

Nu veel games meer dan 100 GB groot zijn en de updates op zich behoorlijk substantieel kunnen zijn, is dit een echt probleem, maar het Xbox-team staat op het punt het aan te pakken. Leuk vinden Beschreven in deze tweet, De “Suspend My Game” -knop houdt je game klaar voor snel hervatten / hervatten terwijl je genoeg Xbox-pk ontgrendelt om downloads op volle snelheid te beheren.

Voorlopig wordt de functie nog getest met Insiders, maar zou uiteindelijk op grotere schaal moeten worden uitgerold. Het enige dat voor iedereen beschikbaar is, is de mogelijkheid om toegang te krijgen tot je prestaties via de Xbox-app. Het wordt vermeld in de opmerkingen voor de update van maart en is vanaf vandaag actief.

READ  Madden 21 op PS5 en Xbox Series X | S op 4 december, maar er is één probleem

Written By
More from Vanessa Hale

PlayStation 5 en PS5 Digital Edition vs. Xbox Series X en Xbox Series S

Het podium is klaar, de gevechtslinies zijn getrokken, het is middag en...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *