Microsoft kan Breakout Press-evenementen houden voor Windows en Xbox

Microsoft plant mogelijk afzonderlijke nieuwsevenementen die het bedrijf kunnen helpen zich beter te concentreren op wat het consumenten biedt via Xbox en Windows. Volgens The Verge. De evenementen komen naast Microsoft Ignite en de volledig gevirtualiseerde Microsoft Build-ontwikkelaarsconferenties, die meestal alleen Microsoft-consumentenproducten bespreken in afzonderlijke sessies of bredere trefwoorden.

Hoewel de pandemie het bedrijf al heeft gedwongen te stoppen met het houden van persoonlijke evenementen, wordt aangenomen dat deze afzonderlijke digitale nieuwsevenementen de veranderingen die dit jaar plaatsvinden in alle Microsoft-productgroepen beter kunnen benadrukken. Apple doet dat al lang met de lanceringsevenementen voor de MacBook, iPhone en iPad.

We zien de eerste nieuwe Microsoft-evenementen van deze week op 4 februari, omdat Microsoft plannen heeft om toekomstige wijzigingen in de Microsoft 365-service voorDe werknemerservaring transformeren.

Kijk maar Sluit een tweet in En de Sluit een tweet in Bespreek manieren om de werknemerservaring te transformeren. Bewaar de geschiedenis van ons digitale evenement. Werknemerservaring https://t.co/LV5KjcwBPF pic.twitter.com/uHHbQlFdcX

En de[مدش]. Microsoft 365 (@ Microsoft365) 28 januari 2021

Hoewel deze nog steeds populair zijn, is een nieuwsevenement met Windows-thema zinvol. Er wordt aangenomen dat Microsoft werkt aan de “Sun Valley” -update voor Windows 10, die het besturingssysteem een ​​nieuwe look en feel wil geven. Het is beter als een afzonderlijke nieuwsgebeurtenis deze veranderingen benadrukt en Microsoft meer ruimte geeft om Windows te bespreken. Meestal gereserveerd voor discussies tijdens breakout-sessies en grotere krantenkoppen op een Build Developer-conferentie.

Het zal waarschijnlijk ook worden besproken op elk Windows-evenement zoals Windows 10X, de nieuwe lichtgewicht smaak van Windows 10 die alleen geruchten is voor nieuwe hardware. Een evenement gericht op Windows 10X kan Microsoft helpen Chromebooks te gebruiken en de aanwezigheid van Microsoft op de onderwijs- en zakelijke markten te vergroten.

READ  Er wordt gezegd dat de première van de Xbox E3 op zondag 13 juni zal plaatsvinden

Voor Xbox kan dit nieuwsevenement de plannen van Microsoft voor Xbox Game Pass en Xbox Cloud Gaming verder verduidelijken. Het gerucht ging dat Xbox Cloud Gaming Android-telefoons kon omzeilen en toegang had tot Windows 10- en iOS-apparaten via i webbrowserBegin 2021.

Met Google shutdown Hieronder vindt u zijn Stadia-ontwikkelstudio’s voor indoorgames, En de bètaversie van Amazon is bezig met het testen van de Luna-gameclouddienst. Zo’n evenement geeft Microsoft de kans om zijn eigen alternatieven te demonstreren.

De laatste keer dat Microsoft een persoonlijk media-evenement hield, was in oktober 2019. Het bedrijf kondigde toen de Surface Pro 7, Surface Duo en Surface Laptop 3 aan. Alle hardware-evenementen voor Microsoft sindsdien waren hypothetisch, maar de deur is gesloten voor de pers. alleen., Met de release van opnames later op het YouTube-kanaal van het bedrijf.

Desondanks is de Build 2020-conferentie van het bedrijf opnieuw ontworpen als een digitale ervaring, gratis voor iedereen. Er is bevestigd dat Ignite 2021, het jaarlijkse evenement van het bedrijf voor ontwikkelaars en IT-professionals, standaard twee gratis wereldwijde virtuele evenementen zal zijn. Eén evenement was eigenlijk in september vorig jaar en een ander in maart 2021.

Met de pandemie die technische evenementen zoals CES 2021 en daarna beïnvloedt, zal het interessant zijn om te zien hoe deze nieuwe benaderingen van nieuwsevenementen de visie en het imago van Microsoft bij fans en consumenten zullen bepalen.

Aanbevelingen van de redactie
Written By
More from Vanessa Hale
Nuggets stormen terug tegen Clippers om spel vijf te winnen
Jamal Murray leidde tot een rally in het vierde kwartaal en rookie...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *