Clippers vs Nets – Samenvatting van het spel – 2 februari 2021

New York — – Keri IrvingEn de Kevin Durant En de James Harden Geniet van de mogelijkheid om zichzelf te testen tegen de beste speler in de NBA.

De Los Angeles Clippers verlieten Brooklyn onder de indruk – en verlangend naar nog een schot in het net.

Irving scoorde 39 punten, de hoogste in het seizoen, waaronder acht opeenvolgende punten in het vierde kwartaal dat Brooklyn voor altijd terug naar de top stuurde, en de Nets versloegen de Clippers 124-120 op dinsdagavond.

Durant voegde 28 punten toe en Harden voegde 23 punten, 14 assists en 11 rebounds toe, en de drie sterren scoorden alle punten in de beslissende spurt met 13-0. Het net hield stand om een ​​einde te maken aan de winning streak van drie wedstrijden van de Clippers.

“We hebben het vanavond geëvenaard. We wisten dat ze het zouden bereiken, dus het was gewoon een spannende wedstrijd”, zei Irving. “Het was een geweldige wedstrijd voor ‘s werelds beste spelers, een aantal van de beste spelers ter wereld die het tegen elkaar opnemen. andere op tv. “

Kawhi Leonard Hij scoorde 33 punten en Paul George Hij had 26 Clippers, die het beste record in de NBA binnenkwamen en voor de tweede keer slechts in 12 wedstrijden verloor.

Ze hadden een voorsprong van vijf punten halverwege de vierde plaats voordat Durant een 3 sloeg. Pointer volgde Irving, maakte toen een basket en nog eens 3. Harden maakte de giek af met 3, waardoor hij 110-102 was met 4:10 te spelen.

READ  Voormalig president Pranab Mukherjee, Corona + ve, over beademingsapparaat na hersenoperatie: bronnen

George zei: “Ik dacht dat er een stuk was waar we goed verdedigden, we zaten in hun gezichten en het was alsof ze allemaal hun beurt in één keer namen.” ‘Ze zijn alleen maar sterk. Het is moeilijk om ze te bewaken.’

De Clippers scoorden één doelpunt in de laatste seconden voordat Irving’s vrije worpen hem blokkeerden. Ze hosten het net op 21 februari.

“Het was een leuk spel,” zei George. “We kijken ernaar uit om het nog een keer te doen.”

De Nets herstelden van een beschamende defensieve prestatie, toen ze zondag 48 punten moesten incasseren in het vierde kwartaal in een verlies van 149-146 tegen Washington, dat de minste overwinningen in de competitie had.

Het defensieve optreden is goed en hij beloofde taai te zijn tegen het team uit Los Angeles dat de NBA met 3 punten leidde. De Clippers finishten met 15 tegen 36, gemiddeld 41,7%, maar Irving scoorde zes doelpunten achter de boog en de netten kregen de stops die ze nodig hadden om hun zesde opeenvolgende overwinning thuis veilig te stellen.

Hardin zei: “Zodra we het defensief bereiken, praat je over het opblazen van teams, want we zullen het aanvallend blijven ontdekken. Verdedigend moeten we dat begrijpen. Dit is wat het zou moeten zijn om aan het einde te spelen.”

De Clippers maakte negen schoten van zijn eerste 11 schoten en racete met 12 punten. De marge was nog steeds 11 met minder dan 3 1/2 minuut resterend in de helft, maar het net sloot met 12-2 vooruit om slechts 58-57 bij de pauze te volgen.

READ  Maharashtra Lockdown verlengd tot 31 augustus, restaurants worden toegestaan

TIP-INS

Clippers: Nicola Batum Hij keerde terug na het missen van een wedstrijd vanwege een dijbeenblessure en scoorde 21 punten. Een van de assistenten van Tyronn Lue is Kenny Atkinson, die 3 en een half seizoen de coach van de Nets was voordat ze in maart een omschakeling maakten, net voordat het seizoen werd opgeschort. Lue lachte en gaf “geen commentaar” toen hem werd gevraagd of hij denkt dat het spel meer betekent voor Atkinson, die uit New York komt.

Netten: Brooklyn scoorde 30 punten of meer in negen opeenvolgende kwartalen voordat hij als 24e eindigde in de eerste. … Steve Nash, de NTS-coach, vond het “waarschijnlijk te vroeg” om op de positie te anticiperen Norville leerVorige week kon de site een bijdrage leveren, maar voegde eraan toe: “Dat kunnen we niet voor altijd zeggen.”

Must-see tv

De Nets hebben hun 10e wedstrijd gespeeld sinds ze Harden op 14 januari hebben overgenomen. YES, dat Nets TV lokaal uitzendt, zei dat het aantal kijkers sindsdien met 69% is gestegen, van gemiddeld 72.000 kijkers naar 122.000 kijkers. De twee meest bekeken wedstrijden ter wereld zijn dit seizoen uitgekomen op de NBA League Pass sinds de overname van Harden. De wedstrijd van 21 januari tegen Cleveland, toen de Grote Drie voor het eerst samen speelden, werd voor het eerst gevolgd door de wedstrijd van 16 januari toen Harden zijn eerste wedstrijd voor de Nets speelde tegen Orlando.

volgende

The Clippers: Bezoek woensdag de Cleveland Cavaliers voor de laatste wedstrijd van hun zes-game tour.

READ  Hoeveel games zullen Celtics winnen in 2020-21? Dit is wat deze ESPN-projectie zegt

Nets: gastheer van de Toronto Raptors op vrijdag.

——

More from Madison Garrett

Genomineerden aangekondigd voor de 2021 SXSW Game Awards, IGN werkt samen met de show

IGN is verheugd de genomineerden voor de 8e jaarlijkse SXSW Games Awards...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *