Microsoft kondigt nieuwe Games voor Xbox en Game Pass-abonnement aan | NU

Microsoft toonde donderdag afbeeldingen van verschillende nieuwe Xbox-games. De games komen beschikbaar op de Xbox Series X, de nieuwe gameconsole die later dit jaar uitkomt. Dit omvat afbeeldingen van de eerder aangekondigde Halo oneindig en trailers voor Staat van verval 3 in STALKER 2.

Tijdens de Xbox Games Showcase kwamen eerder aangekondigde Xbox-games aan bod, evenals nieuwe titels. Alle games komen beschikbaar op Game Pass, het Xbox-abonnement dat spelers toegang geeft tot een reeks verschillende games.

Halo oneindig

Het kondigde in 2018 aan Halo oneindig kreeg veel aandacht met een bijna negen minuten durende trailer met de eerste beelden van de game. In het vervolg op Halo 5: Guardians de focus ligt opnieuw op het Master Chief-personage.

Staat van verval 3

De post-apocalyptische zombieserie Staat van ontbinding krijgt een derde titel: Staat van verval 3. Het spel werd aangekondigd met een trailer van een vrouw die door het bos dwaalde en struikelde over een ondode herten die een wolf at. Het is onduidelijk wanneer de game precies wordt uitgebracht.

Forza Motorsport

De serie racegames Kracht krijg een nieuw spel met de naam Forza Motorsport. Tijdens de Games Showcase werd benadrukt dat alle afbeeldingen uit de trailer rechtstreeks uit de game komen. Wanneer de game beschikbaar komt, is niet aangekondigd.

Everwild

De fantasiespel aangekondigd in 2019 Everwild draait om een ​​wereld waarin mensen harmonieus samenleven met de natuur. Spelers kunnen de virtuele wereld vol mythische wezens verkennen. Meer details over de game zijn nog niet bekendgemaakt.

Vertel me waarom

Tijdens de Xbox Games Showcase werden afbeeldingen uit het eerste hoofdstuk van de verhalende game getoond Vertel me waarom getoond. De game draait om een ​​tweeling uit de Amerikaanse staat Alaska, waarin de speler hun jeugd verkent. De game wordt op 27 augustus uitgebracht voor Xbox One en Windows 10.

READ  Wat is het meningsverschil? Chatservice versterkt de gemeenschap en gaat verder dan alleen gaming

The Outer Worlds: Peril on Gorgon

Gevaar op Gorgon is een uitbreidingsset voor De buitenste werelden, een sci-fi-spel dat zich afspeelt in een alternatieve wereld in het jaar 2355 waar de kolonisatie van de ruimte gevorderd is. Met de uitbreiding zullen spelers landen op de asteroïde Gorgon, een “wetteloos hol van monsters en plunderaars.”

Phantasy Star Online 2: New Genesis

Ook Phantasy Star Online 2 krijgt een extensie. Komt in 2021 Nieuwe Genesis uit, waardoor het avonturenspel “eindeloze avonturen en ongeëvenaarde personage-aanpassing” krijgt.

STALKER 2

Ook in 2018 is het weer opgepikt STALKER 2 komt naar de Xbox Series X. Tijdens de Games Showcase werd voor het eerst een trailer getoond. Het horror- en schietspel speelt zich af in een alternatieve wereld in gebieden rond de kerncentrale van Tsjernobyl in Oekraïne. De game moet in 2021 uitkomen.

Als Dusk Falls

In het aangekondigde spel Als Dusk Falls twee gezinnen komen samen in een klein stadje in de Amerikaanse staat Arizona. Na een mislukte overval ontdekt de speler de geschiedenis van beide families over een periode van dertig jaar.

Written By
More from Aubrey Mason

Hier is de nieuwe concept art van Dragon Age 4 om de angel uit het gebrek aan spel van EA te halen

Hoewel BioWare heeft bevestigd dat Dragon Age 4 geen deel zal uitmaken...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *