Microsoft liet deze WNBA-court eruitzien als een Xbox-laadscherm

Op dinsdagen en woensdagen speelt de New York Liberty National Basketball Association (of WNBA) de Los Angeles Sparks op een basketbalveld bedekt met Xbox-logo’s en console-geïnspireerde ontwerpen. Microsoft zegt: Het is het ‘eerste op games geïnspireerde basketbalveld’ van de competitie, waarbij het gebied onder het net is ontworpen om eruit te zien als de ventilatieopeningen op de Xbox Series X.

Natuurlijk is er ook een “metaverse” link – de baan is nagebouwd in de Dunking Simulator Roblox-ervaring. Hoewel de gameplay er niet zo realistisch uitziet als zoiets als NBA 2KHet kan leuk zijn voor degenen onder ons die niet in staat zouden zijn om een ​​echte wedstrijd bij te wonen.

Iets zegt me dat dat niet het geval is dusver Hoe wordt dit in het echte leven gedaan?
Gif: Xbox

Microsoft zegt dat het tot $ 50.000 zal doneren aan de Mamba & Mambacita Sports Foundation of Girls Who Code, waarbij $ 10 wordt gegeven aan een stichting voor elke inzending aan Power Her Dreams-websiteals onderdeel van zijn doelwit Meer aandacht voor vrouwen in sport en spel.

a verslag van Wachter Vorig jaar werd gewezen op de enorme ondervertegenwoordiging van vrouwen op de lijst van top esports-spelers en spelers in de WNBA. Ik betaalde gemiddeld veel minder dan hun tegenhangers in de NBA. WNBA-spelers hebben Ik ben net begonnen te verschijnen op de populaire cover NBA 2K Videogameseries in de afgelopen twee jaar nadat de competitie was toegevoegd aan NBA 2K20.

READ  World of Warcraft-ontwikkelaar Blizzard test cross-play met facties
Written By
More from Lesley Curry
Het nieuwe Galaxy S21 FE 5G-lek onthult extra kleuropties en meer cameraspecificaties
De Galaxy S20 FE Het was meteen een hit toen het afgelopen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *