Microsoft lokt MKB’ers naar een XBox-verbinding met een bewolkte pc • Geschiedenis

Microsoft heeft een aantal verbeteringen aan pc’s met Windows 365 Cloud geplaagd, waaronder de mogelijkheid om persoonlijke accounts te gebruiken om in te loggen op virtuele desktops.

Persoonlijke accounts zijn ingeschakeld omdat Microsoft weet dat sommige kleine bedrijven zich niet hebben aangemeld voor Microsoft 365, de suite van productiviteitssoftware en cloudservices van de softwaregigant.

Daarom besloot het bedrijf om “een vereenvoudigde aanmeldingservaring voor Windows 365 te bieden” waarmee gebruikers “cloudcomputers kunnen kopen, inrichten, toewijzen en inloggen met de Microsoft-accounts die u vandaag al gebruikt voor e-mail in Outlook, OneDrive en Xbox Live.”

Dit maakt cloud-pc’s aantrekkelijker voor kleine bedrijven, en aangezien virtuele desktops in een speciale browser of client kunnen worden uitgevoerd, wordt BYOD ook een eenvoudigere optie.

de post aankondigen De mogelijkheid om persoonlijke accounts te gebruiken zorgt ook voor integratie met tools voor monitoring en beheer op afstand.

“We werken samen met geselecteerde RMM-partners om het beheer van Windows 365 naast fysieke computers mogelijk te maken. We zullen zeer binnenkort veel spannende updates delen over RMM, andere ISV-partnerschappen en productintegraties”, aldus de post. Een van deze integraties zal zijn met Citrix HDX en betekent “medewerkers met een licentie om toegang te krijgen tot hun Windows 365 Cloud PC-apparaten in de Citrix-omgeving die ze vandaag gebruiken.”

De post belooft ook Windows 365 te introduceren voor organisaties van Government Community Cloud High (GCC) en Government Community Cloud High (GCC High), maar alleen in de VS. Het nieuwe aanbod “stelt Amerikaanse overheidscontractanten (en de lokale, staats- en federale klanten die hen ondersteunen) in staat om Windows-applicaties, hun gegevens, inhoud en instellingen op elk moment veilig te streamen van de Microsoft Cloud naar elk apparaat.”

READ  GameStop maakt best verkochte AAA PS4- en Xbox One-game voor slechts $ 1,49

Microsoft heeft ook toegezegd betere back-ups te maken, connectiviteitscontroles uit te voeren en clouddesktops te monitoren.

Andere geplande toevoegingen zijn onder meer “Forensische analyse, waarbij een schijf-snapshot van Cloud PC wordt gemaakt om betere elektronische detectie en schijfversleuteling met Bring Your Own Key mogelijk te maken.”

Het komt allemaal neer op een breed scala aan tools voor het beheer van cloudcomputers, waardoor het concept dichter bij de beschikbare opties komt voor degenen die fysieke computers beheren.

De grote ironie van alle virtuele desktops is natuurlijk dat ze vaak op computers draaien die je ook moet beheren. Dat betekent dubbel plezier voor beheerders en dubbele Microsoft-licenties. ®

Written By
More from Vanessa Hale
Mobile Games Market zal tijdens
Markt voor mobiele games De wereldwijde markt voor mobiele games zal naar...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *