Lekken, geruchten en alles wat we tot nu toe weten

ondanks appel Ik heb nog geen officiële data gemaakt, de. De iPhone 14-serie wordt naar verwachting in september verwacht. Dit jaar hebben de lekken al veel gesuggereerd over de nieuwe iPhone 14-serie, waaronder de belangrijkste verschillen tussen de Pro- en niet-Pro-modellen, het ontbreken van een ‘mini’-variant en ook de keuze voor een nieuw ontwerp voor Apple’s kenmerkende notch . Hier is alles wat we tot nu toe weten over de aankomende iPhone 14-serie.

Geen “mini” meer

Lekkages maanden geleden suggereerden dat de iPhone 14-serie niet met een compacte “kleine” variant zou komen. Blijkbaar heeft Apple besloten om de compacte iPhone te dumpen vanwege de slechte verkoop en zal het niet doorgaan met het maken van de iPhone 14-serie. Terwijl de vlaggenschipserie zich richt op grotere telefoons, kunnen Apple-fans die een compact apparaat willen nu alleen worden overgelaten aan de iPhone SE-serie .

Vier nieuwe iPhone-varianten

Hoewel er geen ‘mini’-variant is, zal Apple dit jaar toch vier verschillende varianten van de iPhone maken, net als de iPhone 12 en 13. De nieuwe iPhone 14 Max zal dit jaar echter debuteren naast het gebruikelijke vanille-assortiment Apple iPhone 14, iPhone 14 Pro en 14 Pro Max. Hierdoor hebben kopers twee opties voor een grotere iPhone, omdat ze een grotere iPhone kunnen krijgen zonder meer geld te besteden aan het verkrijgen van de “Pro”-variant.

Verschillende glijbanen over de ketting

De iPhone 14-serie is mogelijk ook de eerste iPhone-serie, omdat we verschillende combinaties kunnen zien die de Pro- en niet-Pro-varianten van de telefoon aandrijven. Volgens Apple-analist Ming-Chi Kuo zal Apple de nieuwe A16 Bionic-chip alleen naar de iPhone 14 Pro en 14 Pro Max brengen. Ondertussen worden de iPhone 14 en iPhone 14 Max mogelijk nog aangedreven door de A15-chip van vorig jaar, of een variant daarvan met enkele wijzigingen.

READ  Samsung Galaxy Tab S8 Ultra gelekt - verslaat de nieuwe iPad Pro

Er wordt ook gezegd dat Apple nieuwe componenten van Sony (voor camera) en LG (voor telefoonweergave) alleen voor de Pro-varianten, wat suggereert dat de niet-Pro iPhone 14-varianten vorig jaar mogelijk ook geen significante camera-upgrade zullen zien.

Nieuwe inkeping in de vorm van de letter i

Er werd ook gemeld dat de nieuwe iPhone 14-serie de eerste was die de premium branding van Apple verliet en in plaats daarvan een nieuwe app uitrolde. i-vormige graad. Dit omvat een ronde perforator en een langere pilvormige incisie. Hoewel verwacht wordt dat de geperforeerde uitsparing de camera aan de voorkant zal bevatten, kan de pilvormige inkeping infraroodsensoren bevatten voor de FaceID-functionaliteit van Apple.

We weten echter nog steeds niet of het nieuwe ontwerp alle vier de modellen zal halen of alleen de Pro-varianten.

Volledige aanbiedingen gelekt

Nieuw lek door CGTrader Laat ons zien hoe de iPhone 14 Pro- en 14 Pro Max-varianten eruit zouden kunnen zien. Bekijk de foto’s hieronder.

Hoe de nieuwe iPhone 14 Pro-varianten eruit kunnen zien. (Bron afbeelding: CGTrader)

Zoals je kunt zien, wordt er dit jaar niet veel ontwerpverschil verwacht, behalve de nieuwe inkepingen. De telefoons hebben hetzelfde metalen behuizingsontwerp en een drievoudige camera-instelling aan de achterkant.

Mogelijk een tekort aan iPhone 14 Max bij lancering

Er wordt verwacht dat de laatste inzending in de groep, de niet-Pro “Max”-variant, niet voldoende eenheden zal bevatten wegens leveringsbeperkingen. Analist Ross Young suggereerde dat de verzendingen van displaypanelen voor de nieuwe Max-variant “ver achter” op schema liggen. Dit suggereert ook dat we een uniek weergavepaneel voor de iPhone 14 Max zullen zien, een die naar verwachting hetzelfde formaat zal hebben als de geruchten 6,7-inch iPhone 14 Pro Max, maar met een andere inkeping.

Written By
More from Lesley Curry
Facebook begint met het publiekelijk testen van Dark Mode-ondersteuning op iOS, hier is hoe je dit kunt inschakelen
Facebook begint nu met een bredere uitrol van Dark Mode-ondersteuning op iOS....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *