Microsoft maakt een offline versie van Office 2021

Microsoft zei dat het Office 2021-product later dit jaar zal verschijnen voor Mac- en Windows-systemen. Het bedrijf zal een bijgewerkte cloudversie en een bestand uitbrengen Long Term Service Channel (LTSC) -versie – Dit is voornamelijk een niet-cloudversie die offline op de desktop draait en waarvoor geen browser nodig is.

LTSC of persistente versie is belangrijk voor Bedrijven die niet altijd een betrouwbare internetverbinding hebben, geven er de voorkeur aan om al hun applicaties en features lokaal beschikbaar te hebben boven hun systemen.

[Read: How do you build a pet-friendly gadget? We asked experts and animal owners]

Het bedrijf heeft niet veel details onthuld over de functies die het in de komende release wil opnemen. Maar hij zei dat de donkere modus voor verschillende applicaties, Mogelijkheden zoals dynamische arrays en XLOOKUP in Excel, en toegankelijkheidsverbeteringen zullen deel uitmaken van de oplossing.

Vorige week, Microsoft Word volgende Donkere modus test Vooraan, en het ziet er stijlvol uit. U kunt vergelijkbare visuele veranderingen verwachten in andere producten.