Shovel Knight arriveert in For Honor Cross-game

In de omgekeerde vechtgame-wereld van For Honor komen werelden vanaf het begin met elkaar in botsing – het is een plek waar samoerai, Vikingen en middeleeuwse ridders veldslagen voeren, samen met krijgers uit het oude China. Het is dus logisch dat Shovel Knight van Yacht Club Games een cross-over krijgt met For Honor, toch?

Zeker als je bedenkt dat Shovel Knight al in 25 andere games is verschenen die niet Shovel Knight heten. De 8-bit korrelige graafmachine is in alles verschenen, van Brawlhalla tot Yooka-Laylee, en leent nu zijn gelijkenis met de slagvelden van For Honor.

Maar deze keer pronkte Shovel Knight niet – het is alleen uitrusting, maar het is nog steeds best gaaf. Zoals je in de trailer hieronder kunt zien, kun je tussen nu en 4 maart nieuwe kleding, emoties en executies krijgen met het thema Shovel Knight in For Honor. Er is zelfs een glimmend kostuum genaamd “Rodent Regalia” met een waaiermuis. Wat lief!

Deze aankondiging, met dank aan het officiële For Honor Twitter-account:

De Yacht Club kondigde vorig jaar aan dat het bezig was met een “nieuw 3D-project”, maar wij denken dat dat het misschien niet aangaat. Als alternatief kan deze laatste samenwerking misschien worden opgevat als een hint dat we in de nabije toekomst iets nieuws zullen horen over het volgende Yacht Club-project.

READ  Team Fortress 2 heeft zojuist het gelijktijdige gebruikersrecord verbroken

Ga in de tussentijd terug naar For Honor – pak je schop.

Written By
More from Max Mcgee

NHL Draft-loterij leidt tot samenzweringstheorie van Rangers, Alexis Lafreniere

Er was misschien geen bevroren envelop bij betrokken, maar samenzweringstheorieën waren er...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *