Microsoft promoot een volledig digitaal Xbox-evenement met aanmeldingen voor Xbox FanFest 2020 vanaf aanstaande maandag

Microsoft is begonnen met het promoten van een volledig digitaal Xbox FanFest 2020-evenement met aanmeldingen vanaf maandag.

De inschrijving voor het evenement begint op maandag 12 oktober om 18.00 uur PT. Microsoft kondigde het nieuws aan via zijn officiële Twitter account en via zijn Xbox FanFest-website. Volgens Microsoft wordt er voor morgen meer informatie over het volledig digitale evenement gedeeld.

CORSAIR onthult MP400 Gen3 PCIe x4 NVMe M.2 Solid State-schijven – opgewaardeerd naar 3D QLC NAND en tot 4 TB capaciteiten

“De fans hebben erom gevraagd en wij leveren”, Microsoft schrijft. “Xbox FanFest is nu een combinatie van exclusieve fysieke en digitale evenementen, content, sweepstakes, merchandise en meer! We zijn verheugd om meer fans de mogelijkheid te geven om deel te nemen aan de Xbox-community. Door je te registreren voor Xbox FanFest, ontgrendel je exclusieve aanbiedingen voor door Xbox gehoste evenementen, promoties en samengestelde online ervaringen die speciaal voor jou worden gehost. “

Degenen die zich registreren voor het evenement krijgen toegang tot exclusieve officiële Xbox-uitrusting en eerste toegangsmogelijkheden naast exclusieve sweepstakes, FanFest-evenementen, promoties en meer. Bovendien verdienen deelnemers 100 Microsoft Rewards-punten, terwijl er tijdens het evenement extra punten kunnen worden verdiend.

Microsoft merkt op dat hoewel veel activiteiten gratis zullen zijn tijdens het Xbox FanFest 2020, er mogelijk activiteiten zijn waarvoor een ticket nodig is.

Hieronder vindt u instructies voor het registreren voor het Xbox FanFest 2020.

Registreren als Xbox FanFest-fan:

De registratie begint op maandag 12 oktober 2020 om 18:00 uur PT. Je moet 18 jaar of ouder zijn en een bestaand Xbox-profiel hebben.

Nadat u zich heeft geregistreerd, kunt u zich op elk gewenst moment opnieuw aanmelden om aankomende activiteiten en aanbiedingen te bekijken waarvoor u zich kunt aanmelden. Controleer je e-mail voor updates over exclusieve aanbiedingen, alleen voor Xbox FanFest-fans.

Volg ook #XboxFanFest, @Xbox op Twitter en andere sociale Xbox-kanalen voor updates.

Zoals altijd houden we je op de hoogte zodra er meer informatie over het aanstaande Xbox-fanevenement van Microsoft binnenkomt.

READ  Het ontwerp van de Xbox Series X ziet er persoonlijk veel beter uit en is ook erg stil

Written By
More from Vanessa Hale

Apex Legends-update vandaag: PS4- en Xbox One-patch notities nieuws voor Halloween 2020 | Gamen | Vermaak

De Apex Legends-update van vandaag wordt zeer binnenkort gelanceerd en vormt de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *