Microsoft Teams en Xbox Live waren meer dan 2 uur offline, maar ze herstelden zich

Verschillende Microsoft-services, waaronder Microsoft Teams en Xbox Live, waren donderdagavond meer dan twee uur buiten bedrijf. Het bedrijf zegt dat de diensten volledig hersteld zijn.

Een Microsoft-woordvoerder zei in een verklaring: “We hebben het probleem met enkele serviceonderbrekingen die klanten kunnen ondervinden, verholpen.”

Het bedrijf Microsoft 365-statuspagina Hij zei dat er “een DNS-probleem was dat veel Microsoft 365- en Azure-services trof”, maar het was opgelost.

Microsoft zei in een verklaring over Statuspagina​ “We zullen onze services blijven volgen om een ​​stabiele en betrouwbare beschikbaarheid te garanderen.”

De Twitter-account met Microsoft 365-status Geef het eerst toe Er deed zich een probleem voor om 17:45 ET

De Xbox-statuspagina Hij zei ooit dat veel services “enorme storingen” hadden, accounts, multiplayer- en cloudgames, maar ze herstelden allemaal. Tijdens het verbreken van de verbinding, het Sluit een tweet in Het account heeft ook recente berichten geretweet van Outriders Twitter-account over serverproblemen.

Dit is niet de enige recente storing van de Microsoft-service. Microsoft Teams, Azure en andere Microsoft 365-services waren op 15 maart ongeveer vier uur offline.

Update van 1 april 10:57 ET: Alle services zijn volledig hersteld en we hebben dit artikel dienovereenkomstig bijgewerkt.

READ  De volledige briefing van de Xbox Series X lekt online
Written By
More from Vanessa Hale
Xbox Exec: Halo Infinite-campagne liet me het hele weekend ‘glimlachen’
Foto: 343 Industries Met oneindige uitstraling Snelle aanpak en multiplayer krijgen het...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *