Microsoft Teams en Xbox Live waren meer dan 2 uur offline, maar ze herstelden zich

Verschillende Microsoft-services, waaronder Microsoft Teams en Xbox Live, waren donderdagavond meer dan twee uur buiten bedrijf. Het bedrijf zegt dat de diensten volledig hersteld zijn.

Een Microsoft-woordvoerder zei in een verklaring: “We hebben het probleem met enkele serviceonderbrekingen die klanten kunnen ondervinden, verholpen.”

Het bedrijf Microsoft 365-statuspagina Hij zei dat er “een DNS-probleem was dat veel Microsoft 365- en Azure-services trof”, maar het was opgelost.

Microsoft zei in een verklaring over Statuspagina​ “We zullen onze services blijven volgen om een ​​stabiele en betrouwbare beschikbaarheid te garanderen.”

De Twitter-account met Microsoft 365-status Geef het eerst toe Er deed zich een probleem voor om 17:45 ET

De Xbox-statuspagina Hij zei ooit dat veel services “enorme storingen” hadden, accounts, multiplayer- en cloudgames, maar ze herstelden allemaal. Tijdens het verbreken van de verbinding, het Sluit een tweet in Het account heeft ook recente berichten geretweet van Outriders Twitter-account over serverproblemen.

Dit is niet de enige recente storing van de Microsoft-service. Microsoft Teams, Azure en andere Microsoft 365-services waren op 15 maart ongeveer vier uur offline.

Update van 1 april 10:57 ET: Alle services zijn volledig hersteld en we hebben dit artikel dienovereenkomstig bijgewerkt.

READ  Doom Eternal komt volgende maand naar Xbox Game Pass
Written By
More from Vanessa Hale

Ubisoft sluit dit jaar servers voor drie games op Xbox 360 Tom Clancy af

Ubisoft kondigde aan dat de servers van veel van zijn oude games...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *