Microsoft viert 20 jaar Xbox met nieuwe Xbox-producten, gratis achtergronden en meer

Op 15 november 2021 is het twintigjarig jubileum van de Xbox-release en om dat te vieren heeft Microsoft een nieuwe reeks Xbox-souvenirartikelen in de Xbox Gear Shop gelanceerd, met een aantal gratis achtergronden met een jubileumthema en meer.
is voorbij XboxWireMajoor Nelson zegt dat vandaag het begin van de vieringen is en dat er het hele jaar door meer zal komen. Om te beginnen heeft Microsoft de “eerste golf” van officiële uitrustingen voor het 20-jarig jubileum van Xbox gelanceerd, die u kunt vinden op Xbox-winkel. Dit jaar is het ook de twintigste verjaardag van de Halo-franchise, en Microsoft introduceert enkele gratis Halo- en Xbox 20th-producten. Achtergronden met jubileumthema. Dat is niet alles: Microsoft zal een speciale presentatie houden Twitch-stream Vandaag (11.00 uur PDT / 14.00 uur ET) zal het Xbox-team zich “bijna twee decennia gameplay” herinneren tijdens het spelen van Halo: Combat Evolved via Halo: Master Chief Collection. Zorg er ook voor dat u zich aanmeldt voor Xbox FanFest Om deel te nemen aan enkele activiteiten van FanFest’s 20-jarig bestaan.

Interessant is dat majoor Nelson ook heeft onthuld dat Xbox-spelers bijna hun deuren hebben geopend Biljoen Gamerscore Al met al sinds de lancering van Achievements in 2005. Hier op TA hebben we het precies bijgehouden 45.395.658.820 Van die een biljoen Gamerscore (op het moment van schrijven).

Dit is hoe Microsoft zijn verjaardag viert:

We vieren 20 jaar lancering van Xbox

  • # Xbox20: Dit feest draait helemaal om jou en we willen weten wat Xbox voor jou betekent. Gebruik # Xbox20 op sociale media om je favoriete Xbox-momenten, verhalen, vriendschappen, kostbare bezittingen, prestaties … alles te delen! We zullen tot 15 november veel vragen stellen op Xbox Social Channels en je antwoorden uitlichten, dus houd het in de gaten.
  • Ga naar de Xbox Gear Shop voor de eerste reeks officiële uitrustingen voor het 20-jarig jubileum van Xbox.
  • Toon uw liefde voor Xbox en Halo met gratis achtergronden met een jubileumthema.
  • Registreer je vandaag bij Xbox FanFest om deel te nemen aan de 20e verjaardag FanFest-activiteiten, inclusief exclusieve sweepstakes, FanFest-apparatuur en digitale ervaringen.
  • PERSONALISEER JE Xbox-ERVARING: Bekijk de nieuwe 20-jarige gamerafbeelding en het “originele” profielthema in het menu “Profielpersonalisatie”. Voor eigenaren van Xbox Series X | S, “Originele” dynamische achtergrond is beschikbaar in het menu Personalisatie.
  • Op zoek naar iets nieuws om te spelen? afbetalen deze groep Het herbergt enkele van de beste games die de Xbox-geschiedenis hebben gekenmerkt. Je kunt ook een verzameling games op je Xbox-console vinden door in de Store naar “Xbox Anniversary” te zoeken.
  • Bezoek ons ​​vandaag op Twitch.tv/Xbox om 11.00 uur PDT / 14.00 uur ET om de viering te beginnen met onze gastheren die de live-uitzending volgen terwijl ze zich twee decennia aan gameplay herinneren tijdens het spelen van de game waarmee het allemaal begon – Halo: Combat Evolved via Halo : The Collection Master Chef.
READ  Aanklagers van New York zeggen dat het Trump-onderzoek verder gaat dan stille geldbetalingen

Microsoft zegt dat het “het plezier zal behouden” tot november met “meer advertenties, activiteiten en manieren om te feesten”.

Wat zijn je favoriete herinneringen op Xbox? Deel uw verhalen met ons en de community in de onderstaande opmerkingen.

Written By
More from Aubrey Mason

Worstelend Gary Sanchez ‘meer in de strijd’ nu

Tegen de tijd dat de Yankees hun 8-4 overwinning op de Rays...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *