Akiba’s Journey: Hellbound & Debriefed voor PS4, Switch en PC West wordt in juli gelanceerd – Nieuws

De game werd op 20 juli in Noord-Amerika gelanceerd, op 23 juli in Europa


XSEED Games heeft donderdag aangekondigd dat het uitkomt neemt het over‘s Akiba reis: Hell en een samenvatting Spel Speel station 4, Nintendo Schakelaar, pc via stoom-En GOG en Humble Store in Noord-Amerika op 20 juli. Marvelous Europe zal de game op 23 juli in Europa lanceren.


De game krijgt voor de eerste dag een “10th Anniversary Edition” met een artbook van meer dan 60 pagina’s en een soundtrack van twee schijven met 47 tracks. PS4 en stoom- De edities krijgen ook premium digitale edities. De PS4 Deluxe Edition bevat een digitale soundtrack, PS4-thema, 10 avatars en stoom-De deluxe editie bevat een digitaal kunstboek van 96 pagina’s en een soundtrack.

XSEED Games was oorspronkelijk van plan om de game in de winter van 2019 in het Westen uit te brengen voor PS4 en pc.

De Switch- en PS4-releases worden op 20 mei in Japan gelanceerd. De release van het tienjarig jubileum van de game in Japan bevat een visueel boek van 40 pagina’s, een herdrukte gamegids van 132 pagina’s en een soundtrack van twee schijven.

De game zal een aangepaste versie zijn van de Akiba reis Plus “Strip Action RPG” door Speel station Draagbaar. De Akiba reis De wedstrijden vinden plaats in een replica van het Akihabara-gebied van Tokio, waar de speler vampiers moet bevechten door hun kleren te scheuren en ze bloot te stellen aan de zon.

neemt het over Oorspronkelijke uitgave Akiba reis PSP-game in 2011, bijgewerkte versie, Akiba reis Plus, Voor PSP in 2012. neemt het over vrijlating Akiba-reis 2 Vervolg spel op Speel station 3 en Speel station Leven 2013.

READ  Het coole Isle of Lane krijgt een gratis proefversie op Steam Next Fest

XSEED Games uitgebracht Akiba-reis 2 In Noord-Amerika Akiba reis: De ondoden en uitgekleed Op PS3 en PS Vita, en later op PS4 en pc. NIS Amerika De game is uitgebracht in Europa.

De Akiba sloeg The Heir is de eerste actie-RPG-game ter wereld Franchise, En na vertraging in Japan verscheept voor PS4 in december 2016 en voor PS Vita in maart 2017. XSEED Games bracht de game in mei 2017 uit in Noord-Amerika en PQube bracht de game in dezelfde maand uit in Europa.

De Akiba reis Ceremonie! De pc-browser en Android-game zijn in november 2016 gelanceerd.

De gameserie is geïnspireerd Akiba’s reis: animatie In januari 2017. Knapperig broodje De serie werd uitgezonden met Engelse ondertitels terwijl deze werd uitgezonden, en Fenimatie Stream een Beschrijf het.

Bron: persbericht


Written By
More from Max Mcgee

De jongens zijn verlengd voor seizoen 3 en krijgen Aisha Tyler als host na de show

Het tweede seizoen van Prime Video’s hit De jongens debuteert pas op...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *