Microsoft voegt aanraakbedieningen toe aan zijn Xbox-app voor iOS en Android

Microsoft voegt aanraakbedieningen toe aan zijn Xbox-app voor iOS en Android

Microsoft is van plan het gemakkelijker te maken om je Xbox-console op afstand te bedienen of games te spelen op telefoons en tablets door aanraakbediening toe te voegen aan de mobiele Xbox-apps. Dit betekent dat gebruikers geen Bluetooth-controllers meer nodig hebben die op hun telefoons zijn aangesloten tijdens het gebruik van mobiele Xbox-apps.

volgens Rand Tom WarrenMicrosoft is al begonnen met het testen van nieuwe aanraakbedieningen, die vergelijkbaar lijken te zijn met die in de Xbox Cloud Gaming-service van het bedrijf.

Hoewel het gebruik van een Bluetooth-controller met de mobiele Xbox-app een veel betere ervaring biedt, zijn er veel gebruikers die er geen hebben, dus het toevoegen van aanraakbediening geeft hen een functie die ze niet zouden kunnen gebruiken.

Het rapport beweert echter dat de implementatie van aanraakbediening door Microsoft “verrassend goed” is, waardoor het een geweldig alternatief is voor degenen die al een Bluetooth-controller hebben, maar wat meer gemak willen.

Er is momenteel geen vaste aankomsttijd, maar aanraakbediening zal uiteindelijk beschikbaar zijn voor alle gebruikers van de mobiele Xbox-apps van Microsoft. Het is belangrijk om toe te voegen dat de aanraakbediening werkt met bijna alle games die op het platform beschikbaar zijn, wat een geweldige prestatie lijkt.

READ  Tokyo op Xbox Series X is slechter dan PS5 in termen van resolutie, FPS en Ray Tracing

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *