Hoe je nagels kunt krijgen in Palworld en hoe je nagels kunt laten groeien

Hoe je nagels kunt krijgen in Palworld en hoe je nagels kunt laten groeien
Jeremy Gunn

Spijkers worden gebruikt voor het maken van verschillende meubelstukken en productie-assemblagelijnen en zijn belangrijk in Palworld. Dus hier leest u hoe u het gemakkelijk kunt krijgen en laten groeien.

Palworld heeft talloze materialen die je nodig hebt om dingen te maken zoals meubels, wapens en assemblagelijnen die cruciaal zijn om je vrienden aan het werk te houden.

Spijkers zijn een van de belangrijkste grondstoffen waar je een constante voorraad van moet hebben, omdat ze worden gebruikt om bedden voor jou en je vrienden op te maken, op werkbanken en lopende banden, en om bogen, kruisbogen en geweren te maken.

Artikel gaat verder na advertentie

Hier is dus alles wat je moet weten over hoe je Nails kunt krijgen en kweken in Palworld.

Wat zijn de toepassingen van spijkers in Palworld?

Spikes zijn een materiaal dat wordt gebruikt in een groot aantal technologieën en wapens in Palworld. Van lampen en bedden tot productie-assemblagelijnen, verschillende soorten werkbanken en zelfs beugels: het valt niet te ontkennen dat de aanwezigheid van spijkers erg belangrijk is.

Hoe nagels te krijgen in Palworld

Om nagels te maken, moet je eerst niveau 10 bereiken om het recept op het tabblad Technologie te ontgrendelen. Zorg er dus voor dat je het vereiste niveau hebt bereikt voordat je het probeert te maken.

Artikel gaat verder na advertentie

Om spijkers te maken heb je een werkbank nodig, een primitieve werkbank als je begint, of een werkbank van hoge kwaliteit, of productie-assemblagelijnen.

READ  Nieuwe Guilty Gear -Strive- Happy Chaos DLC krijgt nieuwe gameplay-trailer
Zakpaar

Het enige materiaal dat nodig is om spijkers te maken is een legering, waarvan één legering twee spijkers maakt. Om de blokken te maken heb je echter een primitieve oven nodig, dus zorg ervoor dat je deze eerst opent.

De ondertekening van de dexerto Gratis en krijg:

Minder advertenties|Donkere modus|Gaming-, tv-, films- en technologieshows

De beste manier om nagels te laten groeien in Palworld

Om stekels te laten groeien, is het noodzakelijk om een ​​constante aanvoer van edelmetaal te hebben. Dit betekent dat het hebben van een landbouw bullion-systeem de ideale strategie is. We raden aan om je basis in de buurt van ertsafzettingen te starten.

Artikel gaat verder na advertentie

Vrienden als Cattiva zijn een goed begin voor de mijnbouw. Vrienden als Anubis en Astegon zijn ook geweldige late-game vrienden om in de mijnen te werken.

Zodra je het erts hebt, moet je het smeltproces automatiseren, en hiervoor moet je een goede vriend in Kindling plaatsen.

Foxparks zijn een geweldige vriend voor beginners als je net met je basis begint, terwijl Reptyro en Faleris geweldige vriendopties zijn om in de late game op ovens te zetten.

Artikel gaat verder na advertentie

Zodra je een Pals-systeem hebt voor het winnen van erts en primitieve ovens om blokken te maken, kun je Pals op productie-assemblagelijnen gaan plaatsen om spijkers voor je te maken.

Lunaris en Loopmoon zijn geweldige vrienden uit het begin van de game voor het opzetten van assemblagelijnen met geweldig vakmanschap, waarbij Anubis en Wixen geweldige vrienden uit de late game zijn.

READ  8 geweldige videogames die zich afspelen in de herfst

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *