Microsoft voegt een nieuwe lijst toe met energieverbruik voor je Xbox

Er is de afgelopen jaren veel discussie geweest over de energiebesparende functies op Xbox en hoe het aanvankelijk erg verwarrend begon te worden op de Xbox Series X | S, waarbij Microsoft gaandeweg verbeteringen aanbrengt.

Nu brengt Microsoft nog een verbetering aan in de vorm van een geheel nieuw menuscherm voor energiebeheer, dat “Power Save” en “Standby” respectievelijk hernoemt naar “Shutdown” en “Sleep”, en nu ook aangeeft hoeveel stroom het apparaat heeft Uw besturing terwijl deze is uitgeschakeld (afhankelijk van de door u gekozen voedingsoptie).

Zoals altijd wordt deze nieuwe energiebesparende functie eerst uitgerold voor leden van het Xbox Insider-programma, maar het zal waarschijnlijk niet lang duren voordat deze ook voor een groter publiek wordt uitgerold.

Begin september hebben we een rapport gepubliceerd over hoe belangrijk de energiebesparingsmodus (of “Shutdown”) op de lange termijn is voor uw rekeningen, aangezien deze nu ongeveer 26 keer minder stroom verbruikt dan de stand-bymodus (of slaapmodus):

Vind je het uiterlijk van deze nieuwe aanbieding leuk? Welke energie-optie gebruik je nu? Vertel het ons hieronder.

READ  Citizen Sleeper krijgt later deze maand gratis DLC voor Xbox Game Pass
Written By
More from Vanessa Hale
Rockstar is nog steeds ‘absoluut’ toegewijd aan het werken aan singleplayer-verhalen
© Rockstar Games GTA Online kan zijn als marmite, je houdt ervan...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *