Silent Hill is deze week eindelijk terug in de onthulling

Silent Hill is deze week eindelijk terug in de onthulling

Na talloze geruchten en lekken, en meer dan een decennium zonder een grote nieuwe game, zal Konami op woensdag van deze week om 17.00 uur EST de toekomst van de Silent Hill-serie onthullen.

“Zie je die stad in je turbulente dromen?” bedrijf tjilpen Van het officiële Silent Hill-account. De laatste updates van de SILENT HILL-serie worden onthuld tijdens de #SILENTHILL-uitzending op woensdag 19 oktober om 14:00 uur. PDT.”

Tweet links naar Nieuwe Silent Hill-websitedie geen verdere informatie heeft.

Masahiro Ito, die als monsterontwerper en artdirector diende bij de eerste drie Silent Hill-games, retweeten Reclame. Ito bevestigd in 2020 Hij werkte als een “kernlid” van het ontwikkelingsteam voor een nieuwe game. Aanbevolen kunstwerk ondertekend door Ito Een reeks gelekte foto’s Eerder dit jaar zou het om een ​​nieuwe Silent Hill-game gaan.

deze foto’s Er wordt gezegd om te bellen Naar de PTSpeelbare teaser op een nieuwe stijl, Silent Hill. Zuid-Korea Game Ratings Authority Recent beoordeeld spel Telefoongesprek Silent Hill: de korte boodschap.

Ook in de maak, zo wordt gezegd, is een remake van stille heuvel 2 Gemaakt door Bloober die gespecialiseerd is in Poolse horror.lagen van angst), Welke Een partnerschap aankondigen Met Konami vorig jaar. Het gerucht gaat dat een derde project een episodische serie bevat waarin het verhaal centraal staat. Ook Christoph Ganz, die de film uit 2006 regisseerde de stille heuvelHij zei dat hij werkt aan het script voor een derde film voor Silent Hill.

READ  8 Grootmeesters kwalificeren zich voor de Olympische eSports-finale in Singapore

Dit kan allemaal op woensdag worden onthuld; Het is ook mogelijk dat we de gerapporteerde versie van de speelbare teaser te zien krijgen.

Hoewel de Silent Hill-serie enorm populair is bij horrorfans, is deze sinds 2012 enigszins sluimerend, met de release van Stilte stortbui heuvel De handheld-single Silent Hill: een boek vol herinneringen. Geen van beide adressen werd goed geaccepteerd. De serie zou opnieuw worden gelanceerd in een spel genaamd stille heuvelsHet werd mede geproduceerd door Hideo Kojima en de regisseur van de film Guillermo del Torogepromoot door vrij te geven PT Maar het spel werd geannuleerd in 2015 te midden van Kojima’s scherpe vertrek uit Konami En de gedeeltelijke terugtrekking van de uitgever uit de ontwikkeling van het hoofdspel.

De terugkeer van Silent Hill is een groot moment voor fans van de serie, en het is ook een grote test voor Konami, dat sinds 2018 geen grote videogame meer heeft uitgebracht. Metal Gear Survival Tenzij je de rampzalige lancering van de hernoemde voetbalserie meetelt, elektronisch voetbal. Alle ogen zullen gericht zijn op de aankondiging van woensdag om te zien of het het vertrouwen van de spelers kan herstellen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *