Microsoft voltooit de overname van Bethesda en belooft enkele exclusieve aanbiedingen voor Xbox en pc

Microsoft heeft een deal van $ 7,5 miljard afgerond om ZeniMax Media, het moederbedrijf van, over te nemen de dood En de Druppels Bethesda Softworks Studio. De laatste hand wordt gelegd aan een dag nadat Microsoft is vergrendeld Goedkeuring door de Europese Unie Voor de overname, en zal nu de first-party Xbox-gamestudio’s van het bedrijf verhogen tot een totaal van 23.

“Dit is de volgende stap in het opbouwen van het toonaangevende first-party studioteam, en het is een toewijding die we hebben aan onze Xbox-community,” Zegt Phil Spencer, hoofd games bij Microsoft​ “Met de toevoeging van de creatieve Bethesda-teams, moeten spelers weten dat Xbox-, pc- en Game Pass-consoles de beste plek zullen zijn om nieuwe Bethesda-games uit te proberen, inclusief enkele nieuwe titels in de toekomst die exclusief zullen zijn voor Xbox- en pc-spelers.”

Dit aanbod omvat Bethesda-substudio’s zoals beledigend Ontwikkelaar Arkane, Wolfenstein MachineGames Studio de dood Software Maker ID, en Innerlijk kwaad Tango Gameworks Studio. Microsoft heeft nu 23 first-party gamingstudio’s, vergeleken met Sony’s 13 PlayStation-studio’s.

Bethesda zal nu als een afzonderlijk bedrijf opereren bij Microsoft, met zijn huidige leiderschap. Dit is dezelfde benadering die Microsoft heeft gebruikt voor zijn recente grote overnames, waaronder MojangEn de Linkedin, En de Github

Bij Afzonderlijke blogpost, Bethesda Pete Hines Chief Marketing Officer onthult dat er nog geen grote veranderingen zullen zijn:

“Laat ik eerst zeggen dat we op dit moment geen aankondigingen doen of historische wijzigingen aanbrengen. Zoals we allemaal hebben gedeeld, verwachten we dat Bethesda Softworks en onze studio’s doorgaan zoals we in het verleden hebben gedaan, met meer ondersteuning en middelen dan ooit tevoren.” Game Pass was duidelijk een belangrijk initiatief voor Xbox, en we zullen meer van onze games dan ooit in Game Pass stoppen. Verder? Blijf verbonden, we zijn net begonnen samen. “

Oorspronkelijk Microsoft Ze kondigde haar plannen aan Om Bethesda in september over te nemen, Veelbelovend om exclusieve PS5-verplichtingen na te komen over Deathlope En de GhostWire: Tokio Games zoals The Elder Scrolls: online Het zal ook “ondersteuning blijven krijgen zoals het was”.

READ  2021 NBA Finals Match 4: Phoenix Suns - Milwaukee Bucks - LIVE! | sport

Er zijn vragen gerezen over de plannen van Microsoft voor exclusieve Bethesda op Xbox en pc, en Spencer maakte vandaag duidelijk dat er “enkele nieuwe titels” zullen komen die alleen beschikbaar zullen zijn op Microsoft-platforms. Het exacte aantal is nog niet bekend, maar ondertussen brengt Microsoft later deze week meer Bethesda-games naar Xbox Game Pass.

More from Madison Garrett
Download MIUI 12-update, India mobiel menu, live achtergronden en meer wat je wilt weten
MIUI 12-update is aangekomen op veel Xiaomi-, Redmi- en POCO-telefoons in India....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *